[馬福木請生性]曼聯終極FF轉會窗暨香港獨立及林奠黑警國安死全家吹水區[1168]

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
咩球權 踢波緊係愈多威脅點愈好
前面三個前線咁撚樣 點撚算
連球迷都忍唔到要咁低分
睇comment d 反普理由好撚好笑
最近shaw啲波好瀟洒
你都幾搞笑

仲話8/9成
呢啲波咁撚樣塞落去我寧願你無"配合同傳波意識"
反pogba=弱智=藍
睇番重播
何輝又番咗now
其他球員狀態差:球員係有狀態起伏㗎啦
普巴狀態差:屌佢老母普巴hea踢

其他球員踢出超水準:XXX好波,木狗快啲加佢人工
普巴踢出超水準:屌佢老母係咪又想加人工定轉會呀!?你收咁貴人工踢得好係應份

其他球員入波:xxx好波!呢球簡直世界波!
普巴入波:普通料啦,呢球我老母落場都射得入啦!

其他球員失誤導致球隊失波:唔緊要,佢都無心既
普巴失誤導致失波:屌佢老母,收咁高人工犯埋啲咁既低級錯誤

想搣你塊面
班撚樣就黎諗唔到有咩理由去屌鳩普巴
對利唔出般出Vdb

Mata/Lin

Bw
出呢個陣俾猁狗456, 之後柒到季尾都似
覺得要捉福綠馬去驗智商
真。訓左無睇系列
今年睇到好有feel
場場都反吸到
幾多年無試過
希望so9佢真係可以百屌成金
都希望前面兩個要生性,唔經唔覺福馬都踢緊第6 季,都係踢到成塊閪咁
以前唔覺沙夏勁,但點都勁過依兩條柒碌
真係希望兩條友仔生性啲

利申:迷馬
Man Utd have equalled their club record of 17 away League matches without defeat (also Dec 1998 - Sept 1999)

There have been only 5 longer unbeaten away runs in the PL era
仆你個街 過人兩次就最多
我曼真係
無左柒頭福 好少過人架啦
垃圾獌想搵隻快少少都無
個個麥花臣阿叔咁企住踢波
Man Utd have equalled their club record of 17 away League matches without defeat (also Dec 1998 - Sept 1999)

There have been only 5 longer unbeaten away runs in the PL era

係咪又要複製多次99年...
黑色三連星既廢係有目共睹
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞