[馬福木請生性]曼聯終極FF轉會窗暨香港獨立及林奠黑警國安死全家吹水區[1168]

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
當年山神搏轉會咩

點解會同山神一樣
由對西咸開始 呢個半月 有出嘅場場都勁
都仲要俾人屌睇心情揀波踢

唔好再話我無form喇
所以嗰啲球迷真係戇撚鳩,有好表現對隊波都好,幫到隊波都要屌柒佢盲反真係盲反,普巴真係呼吸都俾人屌
風火輪究竟上到最高未好驚上得越高跌得越低
臭猁狗今晚踢完得2日抖就要過黎作客,似會係後備大戰
有冇人想睇普巴續約激撚死班反普
高普盃仔通常都出新仔
傻9講野正常人唔會明
佢地踢完之後嗰場對熱狗, 理論上應該輪換

不過雙紅大戰兩邊都唔想衰, 猁狗應該今晚般尼嗰場輪換, 禮拜日全力搏命
咁之前踢到患得患失個陣
有冇人解釋到
拍著lin p 同拍bruno分別掛

而且費特麥湯又開始成長
覺唔覺般奴睇心情踢波好唔專業?
成60M 買番黎!Expect 幫到球會!
成日hea交一腳又唔積極防守!真係有價好賣

諗起十年前個時費sir 死都唔買勁中場
場場都靠翼閘落底

到依家兩翼加閘都唔落底 場場中間去

真係好大反差
利物浦打完曼過幾日聯賽仲要對摩狗, 上次都爭啲輸撚埋,應該留力返聯賽。

同埋2月份利記地獄賽程, 連對幾隊big 6仲要踢歐聯, 相反曼對big 6 都叫分散, 蘇b 有可能又full team 爭杯仔
而家自由度明顯大左
季初企死防中位 唔俾佢上 發揮唔到

之後俾佢上/打鑽石中場 已經好好多
曼二月好似要連對鏝軌
應該用番對鏝聯賽杯四強咁上下?
唔計般奴, 上年大部人都9下9下, 馬福反而可以用自己勁力進攻
今年其他人勁左幫多左佢地, 佢地反而重柒左
鏝軌嗰兩場3月頭, 2月算無咁難踢
同埋加陣冇門票收入, 木狗一定要曼有幾多比賽踢幾多比賽, 唔係點出糧比班友,搏撚盡la
拎波分比般奴 即刻跑入禁區頂波 差少少入埋
完全唔記得有ake
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞