[馬福木請生性]曼聯終極FF轉會窗暨香港獨立及林奠黑警國安死全家吹水區[1168]

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
琴晚都有球佢自己向後鳩傳比咗對面
係佢自己衝返返去解到圍先冇人屌
福頭好多時第一下過得好
但之後唔知做乜尻
一對中堅裝越位 AWB包哂越位

鄰居歐聯5勝1和失1球出線, 我地戇鳩鳩出局

英超下下要柒完反cup先贏到, 佢地無前鋒一樣輕輕鬆鬆

呢啲咪叫靜靜地贏囉
係.......佢好多體力都係用左人自己ON9大意傳失之後全速番去防守補鑊......
仲有好多長傳佢係有心想傳.但好多次都係唔到位.(已經好多場都係咁)
反而普巴下半場中後段,...有一下係中後場位置突圍完之後, 唔記得左腳定右腳放左個高長波比B18 定係R10, 完全到腳.
超準
個腦淨係運行到過左一個人,之後就未RUN到HAND機
其實普巴正常係睇住對中堅有冇SET 到OFFSIDE架啦(佢自己都舉手表示有OFF都知道, 唔會無啦啦睇到長遠既AWB)

咁都可以屌普
傳去皇蘇 loan, with option to buy 好似
Date of birth/Age: Dec 17, 1998 (22)
Place of birth: NorwayDrammen
Citizenship: NorwayNorway
Height: 1,78 m
Position: Attacking Midfield
Agent: NSKY

AGENT SO出動
妺妹呢排真係好積極。追波瞓身乜都齊 呢兩埸靠佢。一早咁就冇人反佢

梳又上力 尋晚回防last ditch tackle. 卡叔真係教班細既點打前鋒。個球18碼交完走入禁區頂爭D入。好耐未係曼見過

不過我曼防D對方中場切入真係唔掂。成日走甩樂文同龍虎切
新黑色三連星
曼聯普巴>尤文普巴
我反開普都覺得唔關佢事

普爭表演轉會又好。交到貨咪得。收league 先算
鏝班波咁厚底。冇前鋒唔會衰得去邊

仆街傳媒吹埋李城當鏝死既
拜利企goal side唔補龜位裝offside trap失敗唔屌
法國普巴>曼聯普巴
拜利一向都係特權階級
我老竇之前輸完1:6比熱狗話唔想再睇曼聯住
心都灰埋

咪係, 鄰居擺明穩打穩紮

我地仲玩緊單場風火輪柒完反cup, 唔係次次都咁好彩cup到架
過左一個想帶返去底線不過跣腳姐
關愛階級
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞