連登巴膠怒屌屯公觀塘老母專區

1001 回覆
13 Like 11 Dislike
呢個或110出電車路都好
不過拆線又要加車,落電車路山上一定唔肯,一架紅隧車都無
咁港共要做上述手段
任何一間香港注冊公司都唔會走得甩
同路人就話有骨氣齊上齊落
其餘就睬你都傻

所以真心覺得善水買新城純粹為投資

不過支資進場
趕走外資同本地資金相信都係10年內完成

所以有得走就好走
唔係就要學習適應新香港生活
厹有heart論
可以無視一切
屎水尾二班982X去到Landmark已經比九巴尾車追到差兩分鐘
明明今日金鐘東到Landmark沿途完全唔塞, 唔知條屎水巴士佬點做到
Veolia 退咗,淨返 RATP
交諮會亦檢視了各專營巴士營辦商提交的加價申請。
都預左再加啦
102同110合埋拆3條
估計112/116都可以嘔返少少出黎
山上落電車路紅隧有新102P?
九龍段分佐敦尖咀 彌敦道同長沙灣道/荔枝角道3段
港島分SKW西灣河太古城 耀東康山同QUB 剩低一段做北角炮台山 然後清風街走人
基本上砌積木咁砌
個有加冇減機制計出嚟加幾多? 定係今年負數所以唔准講
呢個建議我N年前試過寫email同善水CS講
得到嘅回覆係「會大大減低路線吸引力」
如果無睇錯 有0.3係上次加剩 有1.28係20/21 hold起唔加
今年應該有減掛
不過4月開始無8折
我作為山腰居民可以發表下意見
如果110搬出電車路之後 兩味有個位數 非繁有10-12 我又覺得值得咁玩
太古城而家死車塞車問題其實幾嚴重下 尤其是東行要圍住塞車位自轉
不過110收得9.8 102收10.4 唔知係咪因為咁而唔想郁
110本身北角都唔多客上
又唔同102/106同站
講咁多都係算鳩數
咁多年都唔搞,慢慢妹到沙中過海巴士基本上自動收皮到時走左既客唔會返黎
健威係同站
不過新都城唔夠位cut線先停琴行街
同埋110北角係多人上架 基本上條線係靠太古同北角客養
或者時段問題,好似好時段都係少有俾老九攞哂
我又唔覺丫
下繁收工時間6-7太古北角去紅隧係善水時間
12.8都坐得滿
求九巴一月wallpaper
點解而家已經得二月dl
但其他時段好鬼靜善水做得頹過九公好多
九公進取到1915後啲車照隊番筲箕灣
筲箕灣算係咁
要密車唔想行有102
唔想行有唔要太慢有110
要快又可以上山118
銅記客倉嚟
炮台表示都係寧願巴士
0066個站太耐先出到去
連登巴膠怒屌收車減班專區
https://lih.kg/2381460
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞