連登巴膠怒屌屯公觀塘老母專區

1001 回覆
13 Like 11 Dislike
三毛名單
1 R730
2 九龍東特快
3 秋本_五十鈴
4 東莞神起

唔好靜靜雞del個名

回覆、爭論
Block7、無視

萬能Key:
1. (路線)班客搭XXX/行路都得啦,係佢地咁鍾情巴士
(地方)真係好令人討厭,條條線都用幾十部車霸咁多資源,搞到其他地區唔夠車用,應該全部減一半用車量就差不多
2.你屋企樓下有全日(目的地區)線就唔好係度講風涼話,係度盲反 !!!!!
你唔用(路線)唔代表其他人唔需要搭,否則為什麼區議員和(當區)居民要不斷爭取
3.(___M/___K/鐵路接駁線)係阻礙(地區)巴士路線發展的絆腳石,最好取消左佢,做好對外巴士服務
4. (___M/___K/鐵路接駁線)係所有地區的巴士發展絆腳石,給巴士公司和運吉 hea 做當區巴士線的籍口
5. (起點)可以去(地方)搭(路線),步行也不算行太遠﹗
6._(持份者1)__ (仲有呢度某些人)對__(地點A)__存有歧視及欺凌態度,鐵證如山,甚至早在__(時間)__前已經出現,咩野__(對居於地點A人士的戲稱)__論,不攻自破。
唔認同唔緊要,歡迎拎數據拎道理黎插到我口啞啞。拎唔到既,可以唔出聲唔使理我。又要出聲,又剩係識含血噴人人身攻擊,咁叫高質素既討論?
除左含血噴人人身攻擊同留低個負皮,還有甚麼板釜?
7.呢度部分人只係識盲(反?)__(路線)__ ,盲反__(地點)__巴士線,非理性討論,毫無建樹,一 D 出色都無
唔高興,意見不合就只係發惡話飛走__(地點)__,毫無建設性
8.總之任何反對改善__(地點)__巴士服務的人,就要被聲討
9.其他人要求改善其他地區服務就得,我地提出改善__(地點)__巴士服務就講乜都唔合心意,根本就係盲反
10._(某屋邨/屋苑)_點解可以做到大帝,獨攬_(全/各)_區所有_(路線類型)_線?
點解冇進智肛交撚
留名
281M果架雙層比埋284唔得咩

要做80同80X
281A真係越嚟越唔想做咁
點解櫻花咁清楚
https://www.facebook.com/105681441088414/posts/239528117703745/?d=n

284同281M完全係資源錯配嘅笑話
多客果條全線單層
無客果條掛3部雙層

284班貴客肯上上層再講
下繁可以全段九龍段都塞
收費又算經濟實惠, 無得好似 81c咁用馬鞍山價做沙田客

但又係死症, 兩邊都無乜可能延長/ 再爆新客
好奇一問點解城隧上車明明係$0都見到有人會突登去拍八達通卡 係有優惠定咩?

可能佢地仲要轉乘其他路線
城隧駁其他線的bbi唔係條條一樣,拍完0蚊可以享用下一程bbi
例如想落一落荃灣市/葵芳買下野 再轉車返屋企咁

263/269d 去沙田方向
學生八達通拍完回程搭返同一架車有半價
不過荃葵唔會有正常人為左回程平0.7 (8.1-14.8/2) 去轉多二程263

當然更多時候應該係慣左手勢
我係
481系
港島69
申利只係搭過一次東利
點解冇進智肛交撚
我係
481系
港島69
申利只係搭過一次東
U廠歐三躉行299x

巴膠亂舞start!
ATR 299x 有無時間表
原來不知不覺又得番三架
會唔會好似之前大豬咁臨退前又玩一日遊
老實講歐三躉拎去跑山好玩d
96R, 49x呢堆線啱玩
好明顯玩緊啦
好似冇咩人理咁
無人喜歡洗衣機
原來12米車真係可以載到130人咁犀利
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞