連登巴膠怒屌屯公觀塘老母專區

1001 回覆
13 Like 11 Dislike
頻密係指脫班
頻密地脫班
lost trips frequently
呢個都成立
香隊口轉貴一節
但係鵝頸橋轉的話 不如行去橋底叫兩飛啦
一條密 一條9.3
呢塊牌套落23合理啲
套落2A真係笑死人
(全個新記獨營黎講 我覺得只係8P先值得有呢塊牌)
咁多隻一齊整
不過船一收就好明顯
九公水埔廠都無人無車

30分鐘一班都要開尾閘上客
所以感覺40係觀塘客偏多 少數日間中段過咗九龍灣都仲可以坐滿窗口嘅長途線 而且40啲獨市位都多 眾安街大河道荃景圍去觀塘道都唔係42C 290同33取代到

其實40A葵涌邨+40飛美孚係好好嘅解決方法 有冇機會做埋青公荃灣真特快都係後話
呢款咩車嚟㗎
Scania OmniLink
感覺近鐵又有k巴嘅54區會比城巴 偏遠啲嘅皇后山就比返厹
厹:乘客可改乘30X直達美孚
全個北區計 978 vs 277X / 978A vs 277E
都應該東九overall客量多啲
未俾錢未用到服務
唔計!
千色店都比30X同38A包住啦 又有地鐵 最多補多個40轉38A嘅轉乘囉 當年40去麗城荃西一樣冇補償
至於貴咗果1毫子 我諗應該冇乜人在意
都有弊處
加班要兩邊都肯加至得, 307早幾年試過九巴想加但柴小唔肯
因為冇時段限制所以偷雞開中載車搶客特別嚴重, 柴小拒絕幫307加班嗰期經常有巴膠指控佢下繁入境大樓攝部吉車係九巴班次到站前開
最後柴小carlo仲會特登碌車搏食下家客, 例如下繁既982X同985尾兩班柴小例牌比尾兩班九巴追貼
930x都搞到咁
以前東鐵限速少就話
而家上水開波40分先到紅磡
等得你101嚟 10分鐘,車程20分鐘

Meanwhile 978 上水起步穩定48分到林士街
重要一覺瞓醒就到
平日1800開始可以睇下108寶馬山ETA
116新巴時段,108做緊最密7分
88標書都係全日
同埋88真係多客
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞