《Apex Legend》討論區 #21

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
係呀 慢慢enjoy
睇左火炮手
https://youtu.be/w2hCvn57lwA

有,nicewigg有講過,睇過咁多佢教手制教得最全面,12:52
不過佢唔似其他人會俾model answer,話要圍住dummy轉幾多個圈先啱好多設定佢都係話customize就得,我自己係跟佢64,覺得最舒服
同埋佢建議唔好屎忽痕一頭半個月走去轉sensitivity,因為你啲肌肉記憶會食曬屎
有冇白金既朋友一齊打
Weekend d場係咪難打d
https://youtu.be/Cq1YmZ0PrEQ
1:14
靶場有隱藏設定,可以令dummy自己郁用嚟練習,唔知幫唔幫到你
我用緊76
可能慣左就無乜野
可能真係無咁consistent
有時可以打哂排彈落去
有時緊張就miss撚哂
ps開crossplatform好似快啲,我開咗大概等10秒,冇開大概等20秒,單排排到嘅隊友全部都係ps
利申純感覺,唔知原因,有可能係錯覺,冇統計過
你哋controller用開邊隻response curve
初初轉linear勁唔慣但依家覺得幾好用
一定係開cross platform
佢default開左
你唔開有排等
同埋本身就無乜玩x box
佢crossplatform咁耐無見過xbox
去日ser唔開都好快
【WuWei】《APEX 英雄》最新資訊!傳家寶異色造型推出!? 鐵王冠復刻!王者峽谷全新競技場模式登場~~(內嵌中文字幕!!)錄音:鹿YEE
https://www.youtube.com/watch?v=CilEZcRPgVQ&ab_channel=WuWei%E7%84%A1%E7%82%BA

我知s8有傳家寶異色造型
我知有競技場模式(類似cod 3打3)
但估唔到鐵王冠都會出番
Ps4 fps新手好驚俾pc玩家sm
唔知有無得直接課傳家寶 想要wraith
資料就一直傳緊課齊傳家寶異色造型(24個)
就直接出150碎片
$$$$$$$$
ea:fatfat
錢照袋 server照舊垃圾
同完巴打玩 玩翻街場就覺得啲人好on9
未課過 係咪無得拎合成碎片買
鐵王冠已經耐到唔記得咩嚟
隊友無pc唔會連到pc
同埋pc都有新手
今日
同兩位巴打玩ng
係唔係都一齊上左先
唔對路又唔down
就一齊退

好撚爽 有理無理一波先
之後先再諗

呢個skin一定課
搵日一齊再玩啦 KC真係缺一不可
你唔玩之後 下一場隊友一開波就走場
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞