《Apex Legend》討論區 #21

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
一隻槍game玩到咁pussy有意思咩
這就是生存遊戲
落地打交俾人黃雀 咪又係-36
俾你贏一場170分都無咩幾多籌碼可以輸,打法龜少少反而爬得快好多
一: 日本仔不嬲打槍game就係咁pussy,apex而家最多人玩就係日本ser

二:你要升分,除左槍法要準,身位要好,意識都好重要。呢個最龜既意識係最保險,你有足夠槍法同身位,可以唔跟

三:其實係白金/鑽石場打得多你就會發現個risk balance,幾時要龜幾時要衝。拎得好就會無咁pussy
其實日本ser有咩好?個個都鍾意去日本打
如果唔係ping數問題,有得簡都打鬼佬ser
用shotgun係咪冇必頭瞄頭?
有個鍾意死用sniper既隊友應該點做?
1.打中心位置就得,務求全彈中哂
2.打既過程多啲溝通,如果打down左人要推既時候叫大家一齊推,佢咁都唔跟就咪鬼同佢玩啦
我可以一抽三既話我都想唔跟 場場悶到抽筋
自己衝隊友唔衝
對面隊追住黎打仲一味走掉低隊友 走到見到第二隊比人夾死成日發生
單排用飛機佬最慘成日比人遺棄
佢成個感覺係hea住咁打 不過好正
之前唔識呢排utube見到
faide都幾好睇
https://www.youtube.com/watch?v=qCa1OVI64fI
三:真,大逃殺遊戲既美妙之處
另一個美妙之處係round 6收圈10隊變4隊,好似趕尾班車咁
thanks
可能我果隊個問題就係唔識推進/幾時推進
試下三個人一齊玩sniper
通常都係打Down左一個人就推進,因為3vs2好大機會贏,推既時候記得丟兩粒炸彈,咁樣推進既過程敵人就好難企定定射你地
好 今晚試下
問多句 shotgun 你地會唔會開鏡瞄
唔係未試過 不過真係 Dont know do waht
想問隻game幾點先多人玩?
我依加排唔到人玩既
會變sniper elite
會,但唔會慢慢瞄,一瞄一拉就射
我就唔用鏡的
𣈴一定傷啲,情急下多數都腰射
我近描遠唔描
想問下師兄點先易啲拎錘
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞