《Apex Legend》討論區 #21

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
個solo rank應該係分開stack同solo排
咁好似好啲
無SBMM可以回歸了,唔洗場場都大師頂獵
打排一開波兩個人唔扣分先正,一開波直跌 惡過人
我寧願要轉換者嗰粒好過要R301嗰粒
落左地會扣分架喎唔係咩?
試過落左地先發現得兩個
即quit佢扣我分
用咪。。。唔好打字
呢個唔知點計,試過有條友solo跳落地無耐死就quit,果場無扣
呢個太屈喇
你即quit咪扣,倒數完走唔扣
黎電腦一齊玩
新入坑想問下以前無SBMM係點
入場有新有老手咁?

咁啲新手咪比人炸到仆街
係,但係隨著你實力既提升,你可以打得贏既對手會越黎越多,咁樣你先會有滿足感。
而家有SBMM,當你實力去到某個程度就會場場配對一堆大師頂獵俾你,NG難打到好似rank咁,咁樣反而越打越灰。
真 而家打ng場場都3000鎚 打得贏一隊打唔贏第二隊
上季開始玩上左白金一直覺得正常人都上到冇咩挑戰性

雖然鑽都唔係好勁但今季季尾第一次上鑽
NG係有SBMM㗎咩? 我玩Rank嗰陣時遇到白癡隊友仲多過NG 。Rank嘅隊友唔係鳩跳就落咗地唔知走咗去邊,槍法屎到阿媽都唔認得。我一直都係覺得Rank係冇SBMM , NG嘅隊友通常好好多,好到非常夾。
同我個fd雙排(上次玩係第0季,直到第7季先玩番)

我開槍先
敵人扣血先
我死先

無限loop
直到系統覺得我哋無得再廢,先大發慈悲匹配番正常人對手
你KD去到幾多先有正常人對手?
你咩rank 咪配到咩rank 隊友囉
今季KD0.6 ~ 0.7之間浮動,維持住三四場0殺,一場有殺嘅狀態,可能係一殺得多下一鋪啲人會勁好多?
人哋可以Mute你咪架
打rank喇
教你一招
殺到人嘅話Teabag條友,對住death box鞭屍,有手榴彈掉落個death box度,保證係你開心成晚
今季KD成日喺0.95-1.15之間浮動,單排打到金2 已經頂唔順隊友。10場有9場我傷害至少甩開隊友成700幾傷,0殺低傷冇幫助隊友多到數唔晒。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞