Running Man 討論區 (34)

1001 回覆
7 Like 5 Dislike
大神好似次次依d項目都贏
上次開頭又係佢贏
得大神認真諗同寫 俾李光洙同haha贏就大穫
今集寶弼聞腳嗰 part 好好笑
lm
預告見到有奶油輪盤桶叔叔真係驚驚地今集 但好彩今集又幾好笑
見到有黑色波波掉落嚟真係嚇親 大神仲唱happy birthday,以為係慶祝邊個生日
第一次覺得桶叔叔又幾好睇 寶弼又一巴車埋落鄭哲民到
聞腳板真係好癲,發現係世贊個時又好嫌棄咁打咗一下

大神真係寫得幾好
佢講到娛樂型綜藝越嚟越少真係有啲眼濕濕
RM真係真人秀遊戲型綜藝頂鋒,一諗起依家啲觀察型綜藝真係睇到悶
喺隔離玩什麼好呢仲因為咁而開一個project發掘綜藝新星
有冇用心去搞好個節目一睇就知喇,今集三寶出哂黎(輪盤、桶叔同奶油),但唔會係覺得厭,冇比較就冇傷害

今集pd撚人著底衫錄影,轉人俾人撚要聞腳
宋免馬 出擊!
真係好想知智孝私底下係點既人
在錫尖叫個幕好可愛
宜家韓國真係好少遊戲節目
最多就係觀察型綜藝 熊孩子 我獨自生活 全知干預視角
一係就揸露營車岀去嘅節目 帶輪子的家 感性露營
我都係有識嘅明星個啲先會睇下 唔明點解韓國可以咁鐘意睇
世燦嗰度都寫得幾好
一係就揸露營車岀去嘅節目 帶輪子的家 感性露營
依啲好似係因為武肺出唔到國而衍生出黎 同都有少少似羅pd 一日三餐
一樣係睇嘉賓先會留意吓,集集睇真係不了
智孝其實比人睇過曬
就算唔小心見到佢換衫都唔洗咁大反應啦
其實某d hater 既留言 直接ignore 就得
觀察型節目要觀察嗰個人好有綜藝感先好睇
yes 下下觀察型好悶
今集真係為rm 2021打咗支強心針
太多笑位不能盡錄
笑到我反轉再反轉
多謝你呀寶弼pd
8+1呢個組合無得輸
智孝下集個造型好正
大神尖叫同聞腳真係笑死
睇得出寶弼同佢哋真係勁friend先會同佢哋癲
一啲遲疑都冇就直接聞
我愛你啊寶弼
今集真係笑到仆街
聞腳捉鬼果到CLS
同埋鍾國拎完大賞後唔知點解覺得佢投入左好多
btw覺得大神同智孝果段寫得特別好 寫得好真心
仆街見到兒登個閪樣即刻無哂心機睇
Defcoon
你老母都睇過曬你
你會唔會唔著衫係佢面前行
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞