Running Man 討論區 (34)

1001 回覆
7 Like 5 Dislike
做乜成日要人落車?
智孝由第一日做都係講唔多野
做乜大神搞笑講一句就咁認真
Ching 佢係收錢既固定成員
佢hea咗幾耐有keep住睇既都知啦
係在石依排幾次都直接q佢 都唔只一句啦

如果你樓下看更淨係坐係到訓你都頂唔順啦

你試下佢唔係初期成員做咗咁耐
好似全昭雯咁後期加入,然後咁既表現
我諗你一早叫佢躝喇
真係唔似5x歲 啲相影得幾型 不過唔知點解睇到佢個樣就好想笑
其實點解兩個女成員都咁多人追擊?
以前昭旻玩得癲又鬧
到依家靜返少少又唔滿意
智孝就唔活躍唔識搞笑呢樣個樣
煩唔煩姐?

你咁識搞笑咁活躍你去拍rm囉
在石一句說話就可以分析到
連下個星期個集都就播
真係haters 都冇你哋咁好耐性

依家搞到好似追idol 咁為咩姐
開開心心睇rm啦
佢hea足幾年 仲要諗過點改善嗰下好野
做藝人做到佢咁都幾撚專業
有時做綜藝 真係唔係下下賣情懷
覺得佢落車係對雙方都好
綜藝你唔係新手都要專登q你 真係太被動

金鍾國就唔like 之前個pd ,成日玩手機hea做,但都會講野做效果

換返pd之後都積極咗好多

智孝仲用咩拍戲果d藉口就真係落車罷啦
做乜成日要人落車?
智孝由第一日做都係講唔多野
做乜大神搞笑講一句就咁認真
Ching 佢係收錢既固定成員
佢hea咗幾耐有keep住睇既都知啦
係在石依排幾次都直接q佢 都唔只一句啦

如果你樓下看更淨係坐係到訓你都頂唔順啦

你試下佢唔係初期成員做咗咁耐
好似全昭雯咁後期加入,然後咁既表現
我諗你一早叫佢躝喇
佢hea足幾年 仲要諗過點改善嗰下好野
做藝人做到佢咁都幾撚專業
你低估左智孝既人氣,好似之前d cm咁講佢係吉祥物咁,大家有得睇佢就ok。Sbs ig 2020 top9 多like既相佢係第4,仲要係年尾大賞既相。雖然昭旻好努力,但佢既國民度遠遠未追得上智孝,所以智孝落車係好大影響,佢呢2年係唔活躍,不過佢係之前咁多年活躍既時候又正係RM當紅攢落既人氣同觀眾緣好多。有時候人氣同實力未必成正比,普通打工仔都好多有實力,唔等於個個可以升職,要岩機遇同上司眼緣,好多下屬都可能勁過上司,但人地早入公司早升職。
每個成員都有佢嘅位置 靜啲都要叫躝 做乜鳩姐
佢哋以為個節目佢哋有份
所以我已經好少睇呢度啲post
咁啱入嚟睇睇又嘈緊
唔明點解唔可以2個女成員都鍾意,一定要比較同另一個要落車
我都唔知點解一定要智孝講多啲嘢
呢度D人都幾煩
諗住黎睇下討論
點知 兩個post都係嘈緊無聊野

講到收左錢 仲以為放左好多資源係佢到
資源包括鏡頭 人工 力捧既程度
本身綜藝人工都低
同埋有時計埋嘉賓十鳩幾人
邊有可能人人有鏡頭
佢係得度自然有佢作用
你要多野講 要搶鏡 要身體搞笑
自然有其他成員
人人都同一個角色 就唔好睇稼啦
個個係能力者 就變競技節目 不要去睇體育比賽
個個背叛 就唔好笑 要有人襯托
同埋有時剪接 都係問題
加埋嘉賓十鳩幾人
幾個mc通常剪佢同鼻叔稼啦
唔代表智孝唔參與 唔認真
自己諗下 你做剪接
你可以cut邊個鏡頭
有d分量固定左

同埋大神講智孝果度
大神抽埋光洙
話一個講太多 一講唔講
係唔係兩個一齊下車?

呢d 吐嘈技巧黎稼炸
同埋大神叫佢講野
跟住係俾人cut左
變左智孝繼續唔講野
唔信佢性格 有人叫佢講野 佢會唔出聲
佢性格似係 人地要求佢就會跟住做
呢D都係綜藝效果
好似光洙人地叫佢唔好講
佢就緊加想講
如果一話 唔好講就唔講 就唔好笑
變左普通鬧人
我兩個都鐘意應該話全部成員都鐘意
睇節目都係為咗娛樂下 放鬆心情
全部成員都鍾意
唔理佢地私底下係好朋友定同事only
我睇RM有佢地就得
點樣一開始就唔多講野,頭個幾年幾活躍阿,你追星連自己都呃埋?
講得好
其實rm成員真係各有各特色
凑埋一齊好有reaction 好正
就算係後加既昭旻世贊都係
忙內loveline 雖然商業味濃
但睇昭旻撩世贊有時好好笑

都拍咗十年仲要大部分人有屋企男女朋友
少咗私下gathering 好正常
不過有集佢哋聽到club music 突然全部一齊跳
就知大家私下一齊蒲過啦
啊啊啊啊啊啊啊啊
啱啊
不過冇咩事都係過多排先上嚟睇睇
真啊全部成員都好鐘意
其實少咗仼何一個都會唔好睇
rm都唔知會拍多幾耐 要好好珍惜
要嘈要分析既上支那個貼吧到嘈啦
大把人同你分析陪你屌智孝
Lm
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞