Running Man 討論區 (34)

1001 回覆
7 Like 5 Dislike
綰綰
姣又唔係好姣
但真係好膩同有少少煩膠
覺得佢幾活潑wo,幾岩而家rm風格。都好過被動企係到la,而家mbs都好努力做節目,多一個唔夠主動,其他成員都唔carry得幾多。
講得膩就係本身唔鍾意呢type性格架喇 呢d野冇得迫
前排有人po段youtuber意見其實好合理 大神光洙同昭旻依家係一個人做緊兩個人分量嘅工作
昭旻除左撕名牌真係太軟弱做唔黎之外其他野真係冇短板 diss自己同犧牲形象所有這題都會接哂
佢敢做敢言,令到好多人覺得女仔唔應該咁(傳統思想)
然後之前又搶曬fo,咁智孝粉同女嘉賓fans又屌
姣又唔係好姣
但真係好膩同有少少煩膠
覺得佢幾活潑wo,幾岩而家rm風格。都好過被動企係到la,而家mbs都好努力做節目,多一個唔夠主動,其他成員都唔carry得幾多。
講得膩就係本身唔鍾意呢type性格架喇 呢d野冇得迫
前排有人po段youtuber意見其實好合理 大神光洙同昭旻依家係一個人做緊兩個人分量嘅工作
昭旻除左撕名牌真係太軟弱做唔黎之外其他野真係冇短板 diss自己同犧牲形象所有題都會接哂
miss 咗想睇返
要爬返文啵 好似係上年年尾有人po個韓國youtuber分析依家rm狀況
其實係真 自從gary走左 被下車事件 毒撚pd接手 到而家都feel到佢地好努力維繫,希望捱到過去,somin算係咁la適應得咁快重要成日俾人話,唔介紹做醜角色下把位。在石光豬更加唔洗講,鐘國而家都活躍翻。 btw 個YouTuber 咁講就諗起 好似翻工d豬頭骨就推哂俾某幾個做得野既人 其實係反映個管理or間公司出左問題
啱呀
我唔係反昭旻 仲覺得佢好俾心機effort 有佢rm活潑生動好多
但純粹自己preference唔鐘意呢type
情意結又好 觀眾緣又好 始終都係鐘意智孝
同埋佢本身真係有心去進步
我覺得到有冇綜藝感嘅分水嶺就係識唔識得拋波同埋拋波嘅時機
老實講mc係咁cue你做埋個波比你好多人都做到效果
關鍵係點樣喺適當時機插話或者拋返波cue返人<-呢樣野嘅表表者就係haha同李壽根
而昭旻過左一年之後都開始build up到呢個技能 依家都可以純熟咁拋波接波見縫插針 當然就梗係唔及haha咁有效果
同埋依家睇返佢頭一年真係好多時用力過度搶左
好似snsd上黎嗰集咁衝出去跳舞
全昭旻一人單挑少女時代
當時個個都話太用力太過火, 幾年後變左名場面
短板
缺點/弱項/短處
大神又秘密幫人比手術錢
無限在錫教
長期資助醫院無錢比手術既人
香港娛樂圈幾時先出到大神咁人既
係咪我old news到
一人單挑少女時代 幾時變咗名場面
係香港我覺得就算有都會俾人話係偽善
未去到大神個level
但古天樂係幾幫演藝圈有難既人
諗起強國堆古天樂學校
係囉
唔只起學校啦
我冇記錯佢都做咗好多野幫香港影視業
尷尬名場面就係
除左少女時代仲有邊集過火?
其實個集昭旻要做spy,所以要出力玩同男成員組隊
不過可能新加入唔太識收斂,跳舞個時將條裙攝落褲到
話佢搶左姐 冇話佢過火
你要我霎時間指定一集都唔記得
但你睇返就知 初加入佢嘉賓回拿捏唔好 跟住有排有嘉賓又唔點出聲冇鏡頭
再過多排佢有嘉賓回已經識得搞氣氛捧下嘉賓
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞