Running Man 討論區 (34)

1001 回覆
7 Like 5 Dislike
佢都算係綜藝人,唔係真嬲
我以前成日將佢同吉撈亂
樣唔似,但個feel好似
其實真唔真嬲唔重要啦
嬲又唔係一定會嬲到失左控定點 控制到自己唔會過左火又做到效果咪得囉
個下比人ignore會嬲人之常情黎姐
The Genius用腦類最好睇
其實有必要為busted平反一下
大家見到光洙大神+RM前PD就覺得係一般既真人秀韓綜,即係成班主持出黎一定要搞笑+解迷
其實咁樣係一個錯覺,因為我唔記得幾時有提過依個綜藝係韓國首部戲劇結合綜藝既作品,而第3季online press con個陣有提過背後係有作家寫故事,所以唔係「劇本味濃」,而真係有一個劇本係到
但我自己估計個劇本唔係一般drama咁有對白劇情場景轉換動作......,而係只有一個大主題故事線。跟住客串嘉賓就會根據製作組俾既資料再自己發揮,成員就應該真係冇劇本,去到拍攝現場就自動波代入角色發揮
綜藝就係一個輔助角色,即係玩麵粉 噴cream 彈衫鈕,依啲小遊戲喺大神光洙手上就自然變到搞笑咁
義氣 好想佢再上去
一聽就好多畫面
https://youtu.be/YY_4KdqFR4o
一開頭已經有好多畫面
但佢今季個尾⋯⋯仲以為會繼續做落去
唔知呀 但其實今季啲解謎方法都好似無大突破 主線又講到咁上下 想佢地原班人馬上下RM就真
同埋感覺呢啲咁大製作好似難啲恆常化
啱啱睇返2020年1月26日個集,
佢地新年算命,
話王鼻呢20同21年終於有好運,
會有好多海外活動

一年後睇返覺得佢好慘

仲買咩跌咩
RM整個偵探特輯啦
大神同大貓做領隊
PD識玩緊係可以搵一集用偵探做主題對決啦
但請唔請得哂咁多個busted成員都難講
第一次出現 RM 應該係 1vs9 令智孝心跳加速 , gary 向智孝表白果時

又諗起以前對叢林的法則同神話 有哂劇本咁撕名牌同玩遊戲 綜藝輸贏就算唔應該上心都覺得製作組放水放得太明顯
除左朴敏英 其他都應該唔難
勝基上過 重想頂埋光洙個位
世正劉line 叫到一定上
鐘旼衣家拍住大神 叫佢應該會上 但唔知有無撞同時段節目
世勲除左溝女應該無野做 無咩理由唔上
朴敏英+國刑警
一陣世勳同世正行得埋啲 啲exol又屌哂鬼
兩日一夜唔係running man競爭對手咩?
我諗起玩什麼好呢個到鍾民話世正 趙炳圭係鍾line

兩個今季少咗好多互動,同埋少咗一team
我就係印象鐘旼有撞同時段 但唔記得邊個節目
咪214囉
213完左所以你先見到車佢地上rm
213搞金鐘民特輯個陣仲因為佢上唔到rm而整個撕名牌遊戲比佢玩
d fans好痴線
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞