Running Man 討論區 (34)

1001 回覆
7 Like 5 Dislike
佢打個下其實要好大勇氣
一陣打完又比人屌以下犯上
又屌唔尊重前輩
所以心理壓力都幾大
仲要佢係新人
i see
不過去到落場玩應該都會一心急就錯拍
今集嘅玩法又唔同 淨係用die gi去玩㗎
總之嗰組要儲齊一定數量嘅草莓 (=die gi)

例如 1粒 就要將一次die gi拆成4拍讀出黎
就係 die~ i~ gi~ e~
(~代表一拍)

4粒
diegi~ diegi~ diegi~ diegi~
(共4次diegi)

3粒
die~ gi~ diegi~ diegi~
(共3次die gi)

2粒
die~ gi~ die~ gi~
(共2次die gi)
我係講緊平時個rule 今集未睇
寶弼團隊要加油
有嘉賓時始終未係好handle到個場面,容易冷落左嘉賓;
剪接有進步,但畫面有時會好嘈,同一畫面太多人講野;

希望黎緊呢年會進步啦
係 嘉賓成日都會消失咗
所以通常都係冇嘉賓好睇d
畀還畀,可唔可以畀機會畀真係有潛質個啲?曹世鎬真係唔掂呢
好彩Defcoon出嚟鬧咗先如果唔係國鐘同石鎮會比人屌
開場成班老前輩撚新人
明但唔識玩即係識定唔識啊
呢個就係一大問題所在
即係識d唔識d
主要係唔識叫住嚟數拍子
比較印象深刻嘅係便利店新星池昌旭之外個男嘉賓 同sweet home
消失的嘉賓
改善到呢part 同埋有時成個game一刀剪 咁就好
王鼻真係室內王者
大神係咁拋波俾佢,佢係咁接黎唱,佢啲接龍歌正

世贊同haha係到9唱都好好笑
寶弼相對好似比得自由度主持同嘉賓發揮,但無咩綜藝感既嘉賓真係會成集消失
諗返起智孝同光洙 哈哈做任務 智孝係咁錯 光洙哈哈係咁解釋 智孝全程個樣係笑撚死
有球類遊戲就會發顛既國教練
只係球類愛好者
乒乓波個到Defconn真係好慘
比石鎮鐘國兩個霸住玩,最弊佢兩個又唔係打得好
然後Defconn終於有得落場玩打贏埋又比人cut q曬
下次再有呢D情況PD真係要出下聲,有乜理由丟低個嘉賓埋一二邊
其實係defconn先會出聲
換轉其他唔上開綜藝既演員/idol應該會靜埋一二邊
但無樣玩得好
呢樣寶弼PD真係唔及其他PD
PD有時都需要控場,或者提醒MC流程/照顧嘉賓
X-MAN同家誕都出現過嘉賓冇畫面,PD CUE MC要注意嘅點。
剪接方面太講經驗同膽量,而而家RM團隊真係好後生,要慢慢累積經驗。
無辦法啦 寶弼太細個把聲又細聲 好難控到場
啱啱搵一搵原來寶弼89年出世 真係好後生
https://namu.wiki/w/런닝맨/출연진#s-4.9
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞