Running Man 討論區 (34)

1001 回覆
7 Like 5 Dislike
世燦叫石鎮唱返首歌,跟住成班HuHa HuHa我重複睇左廿次都笑到hihi
佢哋真係好似未見過世面咁
笑死
懷疑人生
光洙都撚死佢
建厚豬
其實最近光洙同昭敏係咪有咩問題

近排特登留意佢兩個,真係完全唔見佢地有交集,今集同隊都無乜講野
好似話連ig都 unfollow左
係喎真係unfollow咗
唔係unfollow咗好耐啦咩
真係好FD既話follow唔follow都無所謂啦
門面野黎姐
讚爆寶弼PD 今集既IDEA
連撕名牌都可以諗到新玩法
唔肯定之前係咪無類似既 但可以令到嘉賓+主持玩得投入,我睇得過癮既遊戲
半個鐘內不斷變化可能,每隔幾分鐘公佈一次資訊
陣營唔似之前分組咁撕咗就OUT
靠不斷觀察整體流動去向去決定下一步要點做
中間人質果度笑到我
鏡頭少到唔知鐘國係仲有傷定想讓賽俾嘉賓玩
最尾都係嬴(如果光洙撕唔切有無機會鐘國輸)
仲有女嘉賓兩次都抽到零,懲罰抽獎可以抽唔中
反而光洙壓線換邊逆轉勝都係要懲罰
水炮懲罰又有一個非常合理既理由
係度不厭其煩咁吹奏一下寶弼PD 為我地帶歡樂
有幕智孝同世贊手拖手一齊跑走好有愛&吞紙真係CLS
鍾國睇透曬佢嘅勝利條件
佢只要儲夠32萬,無曬中獎卷就直接唔洗罰
換帽撕名牌呢個玩法以前試過一次
冇記錯好似係iron min嗰陣
但佢兩個而家係0交流
仲有咁遠企咁遠
佢講規則個陣咪播緊上次玩啲畫面
想睇返, 知唔知係邊集
難得智孝個妝幾靚
可能2個都拍緊拖避下
之前昭旻都被路人撞到佢拍拖 仲要唔只一次
韓國呢啲野好煩
尤其之前架硬推love line
好似359

仲keep住
王鼻同昭旻個時都嘈一輪
光洙都唔係咁小氣既人,同埋2個同事又有咁多common friend ,正常都無咩不和,最多有誤會,但都應該唔會unfollow. 可能真係關2個都各自拍梗施,你都知somin d haters 幾痴線到時又屈somin勾引光豬
昭旻同光洙估大神嗰part真係笑到噴水
btw允京夠資格參加臭手特輯 兩次0
見到個咁既po

[情難自禁] 有無人都會對呢個韓國哥哥仔產生性幻想。。。
https://lih.kg/2399326
太好睇!重睇咗個兩集
覺得另外個女嘉賓綜藝感幾好,幾玩得允京係最後果part先多翻d鐘頭可能怕生保好少出聲。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞