Running Man 討論區 (34)

1001 回覆
7 Like 5 Dislike
以為佢走咗去踢波
仲幾識玩
重點係個個睇到佢扮睇唔到其實上次換帽國鐘都已經捉曬路,今次只係多咗要執錢,贏得仲簡單
:長得醜

: 劉在錫!!

秒殺

全場呆曬
Rm賣廣告真係直接開名話要賺製作費
嗰兩個大學同窗
大神問允京有冇話同邊個熟都諗咗一陣先講
應該單拖上嚟
最尾咁樣抽獎揀人都幾得意
又可以自己揀唔要咩券
唔怪得今集一影佢單頭都驚艷到我
個女嘉賓叫有運定冇運
樣衰四人幫撕錢分四份笑死
SOMIN拍緊拖咩
最後唔洗淋水炮算有運啦
呢啲反轉先好睇
睇運氣之餘又唔係好似抽running ball咁純講運
自己有份揀走張唔好嘅number好正
世燦伸手拖智孝個到好自然 智孝又懵懵地咁跟住走
有時覺得佢地之間似世燦係oppa咁 尤其世燦對智孝特別溫柔同暖
真係unfollow左,所以我先討論下姐
雖然光洗都唔玩ig既
世燦好早期有講過佢真係中意智孝 我好記得呢樣野

有冇汁?
https://www.youtube.com/watch?v=WVdiZmvMCxo
呢集裡面 呢一題應該講世界末日 人類淨返團員 會唔會同團員談戀愛
後面有世燦講 我覺得佢語氣幾真心

但之前昭旻智孝二揀一,世贊係揀昭旻
你講既已經係近代了 條片既時候佢同昭旻都未開始發展CP
智孝對佢都好好 記得有集旅行特輯 有個人搵智孝影相 智孝特登拉埋世燦去影
有冇人仲會周不時聽9週年fm 啲歌
心血來潮想睇吓歌詞跟住唱(識睇少少但唔識解啲意思
https://youtu.be/ZL_8dlec764

第一次見面的害羞與激動
曾什麼都不是的我們
每天每天都只向前奔跑
雖然說著從沒在一起過
但我的心總在思念著你
正因我們在一起 才能走到現在

對不起我這人沒什麼做得好的
但和你在一起 莫名覺得我都能做到

現在我會成為你的夥伴
雖然不能數清所有
更加靠近我 依靠我吧
因為喜歡你 疲憊的今天還有明天
沒關係 加把勁 我會和你一起跑下去

雖然是個貪心鬼 但比河水更深沉的錫辰哥
嘴凹得像長白山 愛開玩笑的在錫哥
浪漫的拳頭 能力者鍾國
漂流的時尚王HAHA
最漂亮的宋四十歲智孝
可愛的小瘋子昭旻
我疼愛的搞笑人後輩光洙哥
還有希望能長到3公尺的梁世燦

就這樣我們成為了一體

現在我會成為你的夥伴
雖然不能數清所有
更加靠近我 依靠我吧
因為喜歡你 疲憊的今天還有明天
沒關係 加把勁 我會和你一起跑下去

相信我 別信我 還有誤會你的那些時間
請記住正因如此才更加閃耀的我們

把我笨拙的心交給你
我是這樣愛你
等到我們停下腳步的那天
真的很感謝 我遇見的是你
耀眼得讓人流淚的日子
大雨傾盆也歡笑著的日子
所有的日子都乾淨清爽而美好

唱完聽多次對住中文歌詞眼濕濕
話時話都幾掛住以前間唔中 會有一次感人特輯
類似7012個集個類
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞