金牛好難相處?

537 回覆
10 Like 102 Dislike
金牛男表示真係好慢熱
金牛男同金牛女有冇機會

有,主動d啦

兩邊都唔主動=收皮

會唔會係佢講笑
因為我講野都好mean
不過好老實,如果唔鐘意你,真係無面比
同埋處女座好撚小器

點小器法
學下野先

小小野只要係我唔鐘意都會黑面

有人吾系嫁咩....🤔

點小器法
學下野先

有人吾系嫁咩....🤔

有人忍得嘛
我對有feel既先會咁
禾水瓶都好鳩難相處架吊
岩岩比位ching卜左禾😭
禾水瓶都好鳩難相處架吊

金牛男表示真係好慢熱
金牛男同金牛女有冇機會

有,主動d啦

兩邊都唔主動=收皮

最近同個好岩傾,但佢好似冇野
我驚去馬又突然,連fd都冇得做
如果金牛男有女朋友仲成日搵你,block灑佢所有野,佢會用其他電話揾你。無論我點樣做佢都好厚面皮扮無事。其實係點?

即係佢係典型賤男同狗公既混合體
呢啲無恥之徒有女都咁癲 真係極品
如果金牛男有女朋友仲成日搵你,block灑佢所有野,佢會用其他電話揾你。無論我點樣做佢都好厚面皮扮無事。其實係點?

即係佢係典型賤男同狗公既混合體
呢啲無恥之徒有女都咁癲 真係極品

講d咩説話先令佢唔再揾我?試過話有男朋友呢招唔掂。。

你cap低佢瘋狂揾你既紀錄
Send翻俾佢 話你再騷擾我就報警
如果佢照狗公落去
你可以整合啲cap圖 報警
對呢啲仆街真係唔可以手軟

如果你唔想玩到報警咁大
係呢到開個整合post都遲早傳到佢條女/朋友到
夠佢俾人恥心一世 應該唔敢再揾你
識左個人馬仔,佢係wts講野好正常,有講有笑,日日都keep住聯絡 不過約出黎又好靜,好似唔識你咁,同佢好似網友 平時係工作環境又好似唔識咁

識左個處女仔,佢係wts講野好正常,有講有笑,日日都keep住聯絡 不過約出黎又好靜,好似唔識你咁,同佢好似網友 平時係工作環境又好似唔識咁

識左個雙子仔,佢係wts講野好正常,有講有笑,日日都keep住聯絡 不過約出黎又好靜,好似唔識你咁,同佢好似網友 平時係工作環境又好似唔識咁

識左個巨蟹仔,佢係wts講野好正常,有講有笑,日日都keep住聯絡 不過約出黎又好靜,好似唔識你咁,同佢好似網友 平時係工作環境又好似唔識咁

究竟你地班廢人既智商可以有幾低,先至會相信星座呢樣野?相信星座既人,我更相個你老母比狗屌先生到你呢個低智商既廢人出黎!

屌你老母!

講d咩説話先令佢唔再揾我?試過話有男朋友呢招唔掂。。

你cap低佢瘋狂揾你既紀錄
Send翻俾佢 話你再騷擾我就報警
如果佢照狗公落去
你可以整合啲cap圖 報警
對呢啲仆街真係唔可以手軟

如果你唔想玩到報警咁大
係呢到開個整合post都遲早傳到佢條女/朋友到
夠佢俾人恥心一世 應該唔敢再揾你

我唔想搞到佢同條女分手

咁你心軟唯有硬食
用其他電話揾你咪再block 係咁煩架啦...
金牛男應該配咩女?🤔🤔
我都係男金牛,唔出聲係米緊張 ,一係好悶
識左個人馬仔,佢係wts講野好正常,有講有笑,日日都keep住聯絡 不過約出黎又好靜,好似唔識你咁,同佢好似網友 平時係工作環境又好似唔識咁

識左個處女仔,佢係wts講野好正常,有講有笑,日日都keep住聯絡 不過約出黎又好靜,好似唔識你咁,同佢好似網友 平時係工作環境又好似唔識咁

識左個雙子仔,佢係wts講野好正常,有講有笑,日日都keep住聯絡 不過約出黎又好靜,好似唔識你咁,同佢好似網友 平時係工作環境又好似唔識咁

識左個巨蟹仔,佢係wts講野好正常,有講有笑,日日都keep住聯絡 不過約出黎又好靜,好似唔識你咁,同佢好似網友 平時係工作環境又好似唔識咁

究竟你地班廢人既智商可以有幾低,先至會相信星座呢樣野?相信星座既人,我更相個你老母比狗屌先生到你呢個低智商既廢人出黎!

屌你老母!

金牛仔表示真係鍵盤戰士黎
同唔熟既fd行會冇野講 有時會扮有野做自己走
金牛真係好毒 好遲鈍 次次都好遲先feel到人地鍾意自己 加上好多時都係人地鍾意左我 我先慢慢有feel 好少主動鍾意人 最多都係j下 真係好犯賤
男朋友係金牛仔 好正 好穩定 唔會搞搞震
一齊之前都係whatsapp好多野講 見面都會有身體接觸 不過就靜少少 都怕怕地醜 勁正
利申天秤

金牛女 天秤男
性格好似但係兩個都口硬心軟
有冇機會

我係天秤女 佢係金牛男
佢都係口硬 但佢會用行動表達心意
你係天秤?咁你要主動少少呀 金牛真係被動 又怕柒
禾水瓶都好鳩難相處架吊

屌你老母

點小器法
學下野先

有人吾系嫁咩....🤔

吾你老母
系你老母
雙魚男表示金牛女好難搞, 大家都被動, 加上雙魚好敏感, 例如金牛女一當睇你唔到,你就會以為佢唔like你...
利申最近對一個金牛女有興趣
識左個金牛,前日同佢岀街,佢都有係咁面紅咁,有問過我之前d 感情生活、屋企d 野呀。

完左有話再約我,有keep 住wtsapp,同埋佢琴晚同fd 岀街都有同我講。

但琴晚唔知係佢岀去無玩電話定點,到咦加都無覆我。

我係咪無機啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞