金牛好難相處?

537 回覆
10 Like 102 Dislike
唔好試圖捉住金牛 唔好迫佢
咁樣會趕走佢

可以點樣唔捉住但又吸引到

同佢開開心心相處
佢一feel到同你真心岩傾(唔多) 就會吸引到
試探下佢有無興趣
無唔好迫 做番朋友角色算 唔好發脾氣
eg Blk wtsapp/ig 大佬人地拒絕你咋喎
咁只令佢更肯定唔揀你係正確

第一印象重要。
咁樣會趕走佢

同佢開開心心相處
試探下佢有無興趣

第一印象重要。

都已經識左幾年,所以應該已經冇第一印象可言
利申:金牛女 同天蠍男拍拖四年
金牛同你傾唔傾得埋?要睇佢當你係邊類人。
啱啱識/當你係長輩,通常都會一句起兩句止,dead air到最後佢只會淨係聽你講,回你一句:嗯/尷尬笑。
如果當你好熟嘅話,先會係你面前咩都講一餐,柒嘅一面都唔介意你睇到。
金牛心裏面有自己嘅朋友分類,有啲野佢只會同最熟既人講,睇佢同你講野嘅話題講到幾深入就知佢對你嘅戒心放低左幾多。
如果追金牛女一定要有耐性,唔好諗住牛女唔理你/唔回你就放棄,可能牛女就係觀察緊你係咪認真。只要你都唔怕悶,肯花時間嘅話,你好大機會得到牛女專一嘅愛情

中喎
呢個post集中左香港既廢人係度

Hello廢人
金牛撚
我都覺
求金牛巴打解答
有個金牛男友 開頭一齊佢都好熱情好癡身要日日見咁制
拍佐一陣佢開始冷淡 寧願見朋友都唔見我 少佐好多甜言蜜語
發生咩事?救命 金牛男真係好撚難捉摸
金牛jj 係咪可以自摺唔洗追女仔

典型金牛性格
唉 好難相處架 佢地無腦架 講乜都要諗好耐 另一款就係講野唔經大腦 有得揀唔會再揀

我就係d咁嘅人 無腦 講野1999
金牛jj 係咪可以自摺唔洗追女仔

典型金牛性格

係,無咩女都吼
金牛毒撚平時唔主動搵我,又從來都唔關心,
唔問我近況。永遠只有我問佢。

但又間左個blog寫野,好似暫時只有我睇到。
不過,佢好愛ex,而家仲係,經常見到佢咁寫。
明知我關心佢成日搵佢,但又唔怕俾我知。

只見過一次,上網識,係咪已經friend zone左。

只有你睇到,姐係你個地位都好特別

唔肯定,我自己估咋。
當時佢sd俾我,我一開始get唔到,
佢仲好似有少少怕羞。

我問左佢好幾次:你真係唔約我?
都冇反應。

又成日想睇我身邊啲女仔朋友咩樣
咁樣會趕走佢

同佢開開心心相處
試探下佢有無興趣

第一印象重要。

可以點試?
想問下金牛既巴絲
金牛唔拒絕人地對佢好同送野比佢,係咪成功左少少?

求解答
利申 追緊金牛
想問下金牛既巴絲

求解答
利申 追緊金牛

我覺得唔拒絕係出於禮貌,我諗唔止金牛,大部份人都唔會拒絕啦
想識金牛女,可timing唔岩
金牛仔屬牛here
求金牛巴打解答
有個金牛男友 開頭一齊佢都好熱情好癡身要日日見咁制
拍佐一陣佢開始冷淡 寧願見朋友都唔見我 少佐好多甜言蜜語
發生咩事?救命 金牛男真係好撚難捉摸

絕對覺得你煩同心淡左,無以前既吸引力
想問下金牛既巴絲

求解答
利申 追緊金牛

其他人對佢咁會黑撚哂口面
對唔熟既人梗係靜,熟左就知佢on9架啦
利申 金牛座
想問下金牛既巴絲

求解答
利申 追緊金牛

唔係,禮貌黎講,點都會收,用唔用先係重點
想問下金牛既巴絲

求解答
利申 追緊金牛

唔係,禮貌黎講,點都會收,用唔用先係重點

地位好特別,但從來唔關係我近況
極難相處

地位好特別,但從來唔關係我近況

對你無興
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞