金牛好難相處?

537 回覆
10 Like 102 Dislike
Me金牛
我男朋友係金牛,點解一啲都唔覺得佢慢熱既
分手把啦
我男朋友係金牛,點解一啲都唔覺得佢慢熱既

睇岩你,熟左咪唔會囉
有無巴絲可以講下金牛男同水瓶女?
上帝可否創造到一個唔吸引既處女女俾牛仔
高登定論 金牛post永遠好快會浸底

試過呢個組合

水瓶女好中意自由 令金牛男好冇安全感

好似感受唔到水瓶女既愛咁

一個字講晒 唔係好夾

岩呀
我都好主動 不過要確定對方都有好感先會
利申:金牛

啱呀
利申:都係金牛

金牛巴打 報到
男朋友是金牛
次次出街都係我約佢 去邊到玩邊到食都係我諗
次次都做主動很累
但佢又非常好仔

試過呢個組合

水瓶女好中意自由 令金牛男好冇安全感

好似感受唔到水瓶女既愛咁

一個字講晒 唔係好夾

我而家係咁 拍咗年幾喇
佢好信我架 我去玩都會同佢講 咩都講
男朋友是金牛
次次都做主動很累
但佢又非常好仔

佢會唔會whatsapp唔主動講野,永遠只係答問題?

處女座點解吸引?
男朋友是金牛
次次都做主動很累
但佢又非常好仔

佢會唔會whatsapp唔主動講野,永遠只係答問題?

係非常被動架
我唔搵佢既話 可以6,7個鐘唔wtsapp
但又未至於永遠只答問題

我同我男朋友夾到不得了

處女座點解吸引?

我沉親船都係沉處女😂
感覺上幾個都係比較獨立同有主見
金牛好懶,十年都唔覆一個msg
對男朋友除外
勁怕生呢個係真,一個人都唔識嘅環境下勁淆底
但熟咗勁嘈
利申金牛女,男朋友係處女
金牛好懶,十年都唔覆一個msg
對男朋友除外
勁怕生呢個係真,一個人都唔識嘅環境下勁淆底
但熟咗勁嘈
利申金牛女,男朋友係處女

星座呢啲野未必個個一樣
所以都係唔好太迷信啦

岩呀

唔制
佢當你朋友咪唔難相處
不過一般既金牛都係毒撚 孤僻
話題黎講 口水唔多 唔講是非 但鍾意聽是非
但有個specific area 佢係可以同你日日傾
例如某隻game 波經 興趣 通常就得1樣
交個心出黎 咁佢對你好好架啦
因為佢少交心 要但交心條件就係你都要交心 然後做唔做到朋友第一印象好重要
有d人唔鍾意佢就唔鍾意佢 好難改
佢肯同你講野就算好 第一印象重要
如果有絲打想追金牛男
如果你有樣或者身材 咁你贏左大半
如果温柔同埋靜d 咁佢又有興趣多d
其實應該係佢直覺係對住呢d靜d既人會易相處 會明佢地 唔會chur住佢講野
我揀朋友都係揾毒毒地既黎做
好少揾d smart 強大既人黎做
想揾人比懶人包或者分析野 叫金牛應該幾好 最鍾意直接講point 簡單有條理
多唔多約你出黎/多唔多應約 唔代表咩
因為就算拍拖也好 追人也好
佢都係鍾意係屋企咩都唔做 輕鬆過一日
金牛自己都知自己悶又毒 所以都幾自卑
你比到d自信佢 讚下佢就會開心
講句:其實咩唔做 同你一齊已經好開心
佢就真係開心啦 冇咁大包伏
如果唔踩佢底線/原則 全部都好隨和
唔會點嬲 例如可以亂揼佢個袋係地下
佢都會冇所謂

準到

超準!!!!!!
固執己見
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞