金牛好難相處?

537 回覆
10 Like 102 Dislike
喜歡金牛仔太累,正在迫自己慢慢放棄。
我覺得唔係個個金牛都係咁囉
識左個金牛,前日同佢岀街,佢都有係咁面紅咁,有問過我之前d 感情生活、屋企d 野呀。

完左有話再約我,有keep 住wtsapp,同埋佢琴晚同fd 岀街都有同我講。

但琴晚唔知係佢岀去無玩電話定點,到咦加都無覆我。

我係咪無機啦

有無金牛巴幫下我
識左個金牛,前日同佢岀街,佢都有係咁面紅咁,有問過我之前d 感情生活、屋企d 野呀。

完左有話再約我,有keep 住wtsapp,同埋佢琴晚同fd 岀街都有同我講。

我係咪無機啦

有無金牛巴幫下我

不嬲都會唔記得覆wtsapp 可能係SD左D野唔識覆, 無覆

我係咪無機啦

有無金牛巴幫下我

不嬲都會唔記得覆wtsapp 可能係SD左D野唔識覆, 無覆

有段錄音 佢已讀但未聽😞
我覺得唔係個個金牛都係咁囉

咁即係星座撚白痴囉
金牛女
第一印象好重要 一衰就
好易表錯情 人地對自己好少少自己就無限放大
最近有個獅子仔對自己幾好 但原來係自己表錯情諗太多
而家努力咁放低佢
會設定每個朋友傾得啲乜 例如A朋友只傾野食 B朋友可以傾心事咁
金牛女
第一印象好重要 一衰就
好易表錯情 人地對自己好少少自己就無限放大
最近有個獅子仔對自己幾好 但原來係自己表錯情諗太多
而家努力咁放低佢
會設定每個朋友傾得啲乜 例如A朋友只傾野食 B朋友可以傾心事咁

金牛仔係咪都會咁 我獅子女黎
留名
悶騷啫,打關到佢地個掣就得。
根本金牛好易估,喜怒哀樂寫晒係塊面到。
同埋怕生應該係共通點。
有d 金牛仔女好似好外向唔怕醜,
其實都係得個殼,氣場係可以偽裝出蒞,
想追金牛男女,就搵個紅心出蒞,直球膀負啦。
如果唔係估估下估到拜山都唔會有事發生。
同埋怕生應該係共通點。

Agger! 得個殼
但d朋友覺得我外向 social type
話感覺我好快同人熟
但我不知幾怕生
同埋怕生應該係共通點。

Agger! 得個殼
話感覺我好快同人熟
但我不知幾怕生

因為金牛學習能力好高,所以可以模仿到高戰鬥力族群嘅性格同風格。實質上全部都係複製番蒞,然後就會覺得自己好矛盾。

因為我都係咁
同埋怕生應該係共通點。

Agger! 得個殼
話感覺我好快同人熟
但我不知幾怕生

因為金牛學習能力好高,所以可以模仿到高戰鬥力族群嘅性格同風格。實質上全部都係複製番蒞,然後就會覺得自己好矛盾。

因為我都係咁

巴/絲打可唔可以分析多d
好準
金牛男 here
認真 金牛唔鍾意social 因為打交道好煩 佢地鍾意自己一個人
樓上有巴打話金牛鍾意宅係屋企呢個真
自己都好少出街 鍾意係屋企玩下電話又一日

佢同你未到好熟既話基本上佢招呼都唔會同你打
但當你地有common topic 既時候佢就成個人唔同哂 係咁搵你傾計 傾幾耐都可以
同埋唔擅長講野 但擅於聆聽同組織

利申金牛女
成班垃圾
皮氣好臭,懶,最勁試過冬天係屋企唔沖涼唔刷牙唔洗面7日咁上下冇出過街 毒撚王
同埋怕生應該係共通點。

Agger! 得個殼
話感覺我好快同人熟
但我不知幾怕生

因為我都係咁

巴/絲打可唔可以分析多d
好準

個人觀察啦,金牛鍾意有計劃或者係有規則咁去跟,最好係可以件事數字化邏輯化。所以一去到人際關係之類,冇既定可以跟住嘅規則方向,甚或係冇一個正確答案嘅兩性關係上面,就仆街lag晒機。
即使果隻牛望落唔係一板一眼嘅人,信我,佢地一定好鍾意係腦入面諗晒成件事嘅脈絡。所以其實牛牛係好驚唔按章法出牌嘅人或者事。
如果俾個金牛男flirt係咪姐係有機
如果聊個金牛女仔講野 會唔會嚇親佢 你地講到金牛咁怕生
因為我見佢都係好靜嗰種人
金牛識一個人要觀察勁耐
外冷內熱 熟左就勁多野講

其實金牛好鍾意講野架 熟左既話

金牛俾人感覺都幾cool🤔
成日都係我開口同佢講野先😂
金牛多數鐘意咩女仔?
鐘意多笑容?嗲?
成日好難想像佢女朋友係咩樣😂

金牛俾人感覺都幾cool🤔
成日都係我開口同佢講野先😂
金牛多數鐘意咩女仔?
鐘意多笑容?嗲?
成日好難想像佢女朋友係咩樣😂

鍾意大波(我係)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞