金牛好難相處?

537 回覆
10 Like 102 Dislike
我中學果陣都係咁

利申:金牛
金牛做朋友一流 超為朋友 絕對企係朋友個邊

唔撚覺囉
最憎金牛,又固執 從來唔聽人意見,又自私 做乜都淨係諗自己,形象好似好好人咁,根本識落佢先發現咁衰,無論我做幾多野,佢永遠都唔會當我係朋友,唔會理我
好撚記得有一次,我喺佢面前喊,佢話我扮撚晒sad博同情
我屌佢老母呀,等我仲當佢係唯一嘅好朋友當左5年
街邊太多人與車
金牛女
本身已經做唔慣主動,前排鍾意左個男仔勉強主動下日日覺得好攰,點知收卡
金牛女
都真係唔平易近人嘅 天生改變唔到
識左個金牛女…
之前日日都會whatsapp下互動
佢有時會同我訴苦……
但係最近幾日搵佢又唔應…好似全部停晒咁…
好想知佢諗緊乜

無㗎喇
金牛絲打表示whatsapp永遠揀黎覆
以前應你可能係對話題有興趣
網上傾可以有講有笑 但出到嚟好似唔識講嘢咁(尤其單獨相處個時) 平時路過有時仲會扮睇唔到你

對唔住 我都唔想
自己係金牛撚都覺得自己好撚麻煩,性格孤癖又小氣
有無高手可以講下金牛女同雙魚男夾唔夾
識左金牛女 都係出街好靜 上網打字就勁多野講咁...
我係水瓶女,同俾人印象好cool既金牛男係同事
成日都會有少少衝突
每次都係我做下把同佢講返野
問佢有無嬲佢又話唔會嬲我
成日叫佢幫我佢都肯
但有次我就屎忽痕搞左好大件事
以為佢會幫我點知俾佢罵到喊
完全無諗過佢會咁大反應
之後唔想認低威,兩個成兩個幾月無講野
上幾個星期我放大假知道佢病左
放完返黎面對面問佢好返未,佢笑住話未
咁就開始講返野
問佢我地係咪好朋友佢話一直都係
又話我放大假成日都朝思暮想我
我知係講笑同想我幫佢執手尾
但我都幾開心
牛仔
有無高手可以講下金牛女同雙魚男夾唔夾

同問
金牛留名
講中哂好多野
對人一開始會有介心,好介意人點睇
要一段時間先會正常交流到
金牛男好花心 對個個女仔都口花花
都唔知一時邊句真邊句假
係慢到人地走埋我都未同人表白

同意 好撚慢 慢到比人friend zone 先有feel
金牛GG,其實搭得岩條線就好多野講
慢熱我覺得唔係既,開到話題就傾到停唔到
金牛留名
講中哂好多野
對人一開始會冇戒心,唔介意人點睇
好短時間就會正常交流到
金牛留名
講中哂好多野
好短時間就會正常交流到

好撚中
都唔知一時邊句真邊句假

可能有時只係太悶無野揾野搞
識左個金牛仔,佢係wts講野好正常,有講有笑,日日都keep住聯絡 不過約出黎又好靜,好似唔識你咁,同佢好似網友 平時係工作環境又好似唔識咁

完全應棍
都唔知一時邊句真邊句假

可能有時只係太悶無野揾野搞

成日都精神上出軌幾分鐘
金牛留名
講中哂好多野
好短時間就會正常交流到

金牛做朋友一流 超為朋友 絕對企係朋友個邊

唔撚覺囉
最憎金牛,又固執 從來唔聽人意見,又自私 做乜都淨係諗自己,形象好似好好人咁,根本識落佢先發現咁衰,無論我做幾多野,佢永遠都唔會當我係朋友,唔會理我
好撚記得有一次,我喺佢面前喊,佢話我扮撚晒sad博同情
我屌佢老母呀,等我仲當佢係唯一嘅好朋友當左5年

明明金牛就成日俾左個心人之後受傷
金牛男係真鍵盤戰士+慢熱

全中

利申:牛仔

駁唔到
利申:金牛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞