金牛好難相處?

537 回覆
10 Like 102 Dislike
極難相處

無錯
第一次發覺星座好似幾準
根本金牛個個都有d 亞氏保加
水瓶座無聊來留名
好撚準呀
求金牛巴打解答
有個金牛男友 開頭一齊佢都好熱情好癡身要日日見咁制
拍佐一陣佢開始冷淡 寧願見朋友都唔見我 少佐好多甜言蜜語
發生咩事?救命 金牛男真係好撚難捉摸

絕對覺得你煩同心淡左,無以前既吸引力

點做好?
男朋友係金牛 我處女

講好係幾好 不過唔太中意講自己事,好自我
唔逼都唔講 有咩事就自己解決 唔中意依賴人
有時好難想像牛仔同牛女擺埋一齊會點?

2個人好似hang機咁
我識嗰個金牛仔好熱情架喎
利申:山羊女
有無絲打想識牛
好心你地收皮啦撚屌星座撚
男朋友係金牛 我處女

講好係幾好 不過唔太中意講自己事,好自我
唔逼都唔講 有咩事就自己解決 唔中意依賴人

金牛就係咁
唔鐘意講自己野
我都覺得自己好難頂
金牛男好咸濕,毛手毛腳
我都係金牛... 前一陣子識左一個雙子女仔.
其實知佢好多男仔搵佢 佢自己都講好多人追佢..
佢係著重打機先 再到男友.
每次同佢溝計時佢都會有煩惱 會唉.
一開始會講少少我知.. 第二日就全部事話我知..
聽佢講識既男友呃佢. 好唔舒服..
當然我有同佢講想對佢好. 講過會等佢同佢男友解決左問題 正式分手 佢笑一笑將我講既事帶過..
情人節買左份禮物 諗住再表白多一次 但最後
佢接受左另一個。
而果個佢講 又係呃佢.. 我可以點?
我都係金牛... 前一陣子識左一個雙子女仔.
其實知佢好多男仔搵佢 佢自己都講好多人追佢..
佢係著重打機先 再到男友.
每次同佢溝計時佢都會有煩惱 會唉.
一開始會講少少我知.. 第二日就全部事話我知..
聽佢講識既男友呃佢. 好唔舒服..
當然我有同佢講想對佢好. 講過會等佢同佢男友解決左問題 正式分手 佢笑一笑將我講既事帶過..
情人節買左份禮物 諗住再表白多一次 但最後
佢接受左另一個。
而果個佢講 又係呃佢.. 我可以點?

當你好朋友,姐係個d飲大左上埋床之後當無事個隻
金牛男好咸濕,毛手毛腳

你男朋友係?
金牛男好咸濕,毛手毛腳

你男朋友係?

前男友未一齊已經毛手毛腳

金牛 講到錢就好孤寒
過份現實又唔去面對現實
唔話得 面皮薄 中意死頂
乜都唔講 但中佢死穴又黑面
做嘢慢吞吞 但又唔係慢工出細貨

本身對金牛男仔天生有音感呢方面好有興趣
但經過呢個,真係可以blacklist金牛

利申:白羊同金牛真係好唔夾
一個好急好重視溝通
金牛男好咸濕,毛手毛腳

你男朋友係?

金牛 講到錢就好孤寒
過份現實又唔去面對現實

一個好急好重視溝通

屌你講既野都好中
金牛男好咸濕,毛手毛腳

你男朋友係?

金牛 講到錢就好孤寒
過份現實又唔去面對現實

一個好急好重視溝通

屌你講既野都好中

極咸濕,面皮薄,孤寒,內向,心底話唔會同人講
好怕唔熟既人,熟左傾一晚都得

利申:金牛仔
金牛男好咸濕,毛手毛腳

你男朋友係?

金牛 講到錢就好孤寒
過份現實又唔去面對現實

一個好急好重視溝通

屌你講既野都好中

咸濕呢點,
你一個正常男人咸濕睇J圖AV其實好正常,
冇人要怪你,
但你果頭留名係甜故J圖AV Post
果頭笑下你姐,,
死都唔認呢下。。。好小男人
金牛男好咸濕,毛手毛腳

你男朋友係?

金牛 講到錢就好孤寒
過份現實又唔去面對現實

一個好急好重視溝通

屌你講既野都好中

咸濕呢點,
你一個正常男人咸濕睇J圖AV其實好正常,
冇人要怪你,
但你果頭留名係甜故J圖AV Post
果頭笑下你姐,,
死都唔認呢下。。。好小男人

同意,好怕男人扭扭拎拎
金牛男好咸濕,毛手毛腳

你男朋友係?

金牛 講到錢就好孤寒
過份現實又唔去面對現實

一個好急好重視溝通

我識嗰個唔係咁架喎
唔算孤寒
有錯俾fd話會認錯,心事都肯講下
做野都幾認真

你男朋友係?

金牛 講到錢就好孤寒
過份現實又唔去面對現實

一個好急好重視溝通

我識嗰個唔係咁架喎
唔算孤寒
有錯俾fd話會認錯,心事都肯講下
做野都幾認真

佢都幾唔似金牛 但有時又覺得佢好似
金牛本身性格係會咁樣,有啲金牛第一次見面都好健談可能因為參加活動多左變得外向,不過金牛外表就算幾外向都好,內心始終都係唔會變,所以有金牛固執,重情同專一嘅講法。金牛外表睇落好似起曬鋼咁,但其實佢地嘅被動好似男人第一次屌西咁,一開始試水,之後就 但要注意金牛係雙刃劍,如果怕悶或者想要驚喜,唔鍾意平靜嘅都最好放過啲金牛仔,因為金牛只會係打破被動個段仔時間會花時間滿足另一半,但到左佢覺得平穩嘅時候就會為平靜嘅生活為目標。
利申:22金牛亂up
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞