[傷病係比賽一部份]2020-21 NBA 常規賽討論區 (8)

1001 回覆
0 Like 3 Dislike
三波又就三雙
唉真係諗唔明
平時就foul trouble
今日俾sabonis turner食到咁, 你打到第四節仲係0 foul
hack啦
Lamelo 勁撚到,迫害大哥
如果防守計多啲分
今年MIP肯定bridges
booker幾分鐘內6分2ast1stl
3ast
三波三雙
俾Sabonis打到28 22
ayton好返去睇片, 雖然有啲雞幫佢
牙豬腳又斷記錄又冇 多謝夫子的愛
Rookie of the year
但係今日成隊打得合理好多
書人雖然未算好準
但係佢一定佔番多d球權
話說點解今日冇左payne
上場扭到腳, day to day
大麻頓今場防守好到
sabonis屈saric先刷到分
限米煮限飯
好多時唔太知ayton做緊乜鳩
尤其好似上面咁講, 俾sabonis turner打爆
但入第四節仲係0 foul
1st foul係Loose ball foul, 之後再foul係reach in brogdon
都唔係啦, 走位錯又有
不過4節有兩球佢向ref投訴都無理
呢兩年好似成日都見, 我諗佢太少出聲, ref當佢無到
上兩三個post我話grant打到star咁, 人人笑
我話上20, 人人笑
佢有一段守sabonis守到3-11㗎
依家問題係佢一switch就無人搶到板
今日全隊打得幾好
carter有返3, 最重要個個唔講了
MIP pls
真心覺得今場係今季最好
Ed先叫防守
之前純粹係靠節奏慢壓低失分
俾sabonis打爆就陣容缺陷,冇咩計
同埋今日波叔持球有番d威脅
唔係之前揸住個波妹下妹下
得一個
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞