[傷病係比賽一部份]2020-21 NBA 常規賽討論區 (8)

1001 回覆
0 Like 3 Dislike
不要再說了,就黎變十字軍
Daigenault 暫時幾對版
上場先用4G陣 trap Randle幾成功
就算GM 唔到最後都未必會Tank,一來新人未必會對辦,仲有要面對球迷流失問題
不過連登識波帝就成日叫TANK TANK TANK
公鹿入唔到總決
TANK!

勇士輸左兩場
TANK!

拓荒打極都冇冠
TANK!
Tank一年博鋪大嘅都ok,連續三四年特登輸到揀隻神獸先開波就太過份,中間害咗幾多個新仔
因為除左坦諗唔到有咩可以講
利申:我支持tank架 下年大年
字母二輪出局就係捧錯人唔應該俾MVP佢換走佢tank
Murray要頂薪續太貴要換埋Jokic Tank

全聯盟得湖人可以打,其他全部Tank
佢割左了
唔好喧撚癲啦,Bennett都可以撐足咁多個post
成隊殺就唔係手足
割左你JE
入到去見到係咁幫Curry兜個下好笑

果然係要守護全世界最好的小Cur Cur
係殺晒成隊除左廢鳩既人 先唔係手足
仲有 @沈
咁咪好 起碼唔係喺公海鳩丫
柒少D
29隊換走晒自己啲星
猢都啃唔晒
可以有多一隊有得打
將tank幻想得太美好
Kings有意無意都tank左咁多年 刷到個滿意既Franchise player未
Final NYK vs OKC
木狼前後四個狀元兩個榜眼,都要靠畢拿攞一次第八
Yes希望keep 住再慢慢執下個second unit, okoro 打落都幾成熟,執下個進攻就好好J
tank完仲要好彩有得抽狀元 仲要係天選之人
仲要一入nba可以揹得起隊波 仲要冇傷冇病
仲要加埋GM唔係on9 可以揀到好嘅副手
平均十年有冇一次
其實眼光好重要d,jokic 同Mitchel 都唔係高pick ,味一樣打得起

狀元都唔係個個打得起
然後你會發現季中有人肯用pick換
Presti股神低水入高水放
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞