[傷病係比賽一部份]2020-21 NBA 常規賽討論區 (8)

1001 回覆
0 Like 3 Dislike
佢冇能力拎狀元 咁果時真唔會比到佢拎firstpick 啦
同以前馬刺一樣 贏弱隊輸強隊 thunder調返轉 輸弱隊贏強隊 強隊得幾隊弱隊一大炸 一樣tank到

弱智
波叔都換得走啦
同埋份約剩番兩年半
Mock就一定係Alex Len同Noel 㗎啦
問題係Noel傷左 Alex又唔係Noel
咁騎睇好Bennett有咩問題
好簡單 如果draft前覺得佢係咁廢 你係GM會唔會pick佢
唔會咁撚ON9拎Top 5 pick去選先囉

你永遠都唔明全世界得騎咁撚on9會用狀元揀佢
問題係佢真係落場打先發覺咁廢
同一個道理 如果當年佢哋知字母係咁勁
點解頭14隊唔去搶
就係draft前騎覺得Bennett係勁
而覺得Bennett有潛力養得起係一啲問題都冇
揀完全世界都笑鳩佢
唔知以為當年個個都同意咁揀
騎眼光差咁都好兜,唔係今年性頓打起實俾人笑多年
好多嘢都解釋到
帝王skip值羊揀袋利解釋到,76人trade up揀豬仔解釋到
但騎揀笨叻係戇鳩到解釋唔到
係揀完一場都未打就笑喎,唔係打幾場柒咗先笑喎...
有㗎,因為面試個陣有禮貌
想知今日勇迷會唔會殺Curry
tank+trade
佢之前既所謂理據就係騎first pick揀佢
真係唔狙尻佢都唔得
咁果時有需求 又有位比Bennett打
又有榮叔 又想打成績 咁pick真係冇問題
屌一個係騎 一個木狼既 東西岸都錯咩
curry miss 14 straight shots
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞