[傷病係比賽一部份]2020-21 NBA 常規賽討論區 (8)

1001 回覆
0 Like 3 Dislike
你今季實冇睇波 下半埸經常出黎take over
咁呢個係佢價值觀
你wide open就係好機會
廢老都有搞唔掂嘅時候
18年隊猗
更衣室俾GM同IT同搞到殘
結果廢老要hard carry
隊波有心打嘅得KK Love同姐夫
下 上年有人話湖15星戰隊架
痴線 咁都有得吹奏 比你5星好冇...除咗湖之外有邊隊波可以同時擁有kcp 德國朗度 黑鬼 馬呢啲水平嘅球員
Kuzma kcp 又突然上左神枱
上季仲俾人屌到開花
清晨時間 ,眾太監上哂水?
咪臭係d人都on99
仲有jr tt呢?
TT個季好似係最差
傷+傷外花邊新聞
去到playoff 1st round G7先開始重用返
Atlanta vs. Phoenix tonight has been postponed, sources tell ESPN.
@WoJ
毛有人中招之前同腸打過
係,咁點
上年最佳第6人頭2 = 一般貨色
Harden 黎未
D人話攞過冠就鑲左金依家信了
上年kcp開季幾場三分打到今年oubre咁
Kuz場場戰犯 依家就同兩個最佳平起平坐
仲記得上年kcp同屎綠2件都係俾人狂屌係垃圾孖寶
然後馬連簡單拍波過人都做唔到
箭即trade登
真係多得kaiv on99
anyone but durant

[Wright] News: There has been legitimate movement on the Harden front. Brooklyn is prepared to offer *anyone* that Houston wants aside from Durant for Harden, as well as 3 1sts & swaps. BK willing to make the same bet it once made on KG & Pierce, but on Harden.
我真心想要Simmons>艾榮
Trade個靚仔番嚟好過中二病患者
如果最後唔係同76/網 trade
我會好驚訝
76好似未放風話放simmons
得網firm, 快撚啲賣走kyrie條On9
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞