[傷病係比賽一部份]2020-21 NBA 常規賽討論區 (8)

1001 回覆
0 Like 3 Dislike
網GM不如用榮狗換登登啦
榮狗養唔熟
both屎綠啦不用分那麼細
利申叫開danny green做靈堂
你係度慢慢對住個username咬 唔阻你
成個公海post真係得你先咁得閒
所以你地勇狗咪就係咁乞人憎囉

早一日屌鳩人吹Lillard唔吹Curry
之後就整場2-16

咁你屌左未?

咁你屌乜人?
雙重標準到笑
閘住勇狗 求同存異only
換龜少就得
Harden在賽後記者會上表示「我們就是不夠好。很顯然在化學效應,在球員能力方面是如此。我愛這座城市,我真的是已經盡了全力了。這個狀況真的是瘋狂,我不認為這可以被修復。」首度公開表達了對球隊的不滿後就離席。

Wall的回答則被解讀為認為Harden就是問題所在:「就像我今晚跟每個人說的,15個人一條心,都很投入的時候,就不會有問題。但是團體中有人不認同的時候,整隊都很難有什麼特別的成就,做什麼好事。」

隨後被問到與Harden在比賽中合作的狀況如何時,Wall說:「我想是有點困難,這我無法說謊,老實說我不認為這是最好的情況,我只能這麼說。」

Harden與Wall唯一同意的,就是火箭目前球隊大有問題。Wall說:「這支球隊有很多好手,但重點不是能不能得分,而是你能不能防守。我們今天看起來就像支AAU的業餘青少年球隊一樣。1個人來自馬里蘭,1個人來自北卡羅萊納,1個人來自南卡羅萊納,1個人來自洛杉磯,然後我們只是每個週末一起打個球,像這樣是永遠贏不了的。」
76今年draft揀得唔錯
Maxey 做後備發動機幾好
Isaiah Joe做射手都ok
Rmbj竟然可以令25榮乖乖地打左3年波
嗰陣25榮個腦未壞
廢老不嬲係馴獸師
嗰陣已經篤信地平說
琴晚有球 登似發脾四打唔入之後鳩車俾Wall 差啲掉出畀
Maxey做starter可能比廢閪更好
joe到季中應該會nba ready
咁又唔會
隻臭西防守進步左好多
上年dpoy 第四
由1號位守到5號位
守得好,然後turnover嘔返晒出黎
Twit IG同人開火囉 但呢啲唔係做咩損害球隊利益嘅嘢
259係衰25同開分身咀炮下only
佢幫隊波打緊個陣都冇做d會傷害隊波既事
甚至乎可以話係罐屌唔嬲
壓抑左3年,依家要爆了
Harden 講嗰句都好無奈下
夠箭狗無奈
屌係你comment見到佢真名
一路唔禁入去睇, 幻想佢個名叫iso Joe
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞