[傷病係比賽一部份]2020-21 NBA 常規賽討論區 (8)

1001 回覆
0 Like 3 Dislike
你換撚到先講啦 後者都話有機會 牙標真係唔洗諗

鍾意邊個?

依家數值都無得賣
Kelly
咪住先
先唔講trade唔trade到
揀27y beal唔揀31y 登有乜野問題?
登連體態都keep唔好,又打法毒瘤
你肯唔肯定佢D打法過兩年仲有MVP級表現
唔係人人都係廢老果種35y keep到無下滑架
姐係如果佢本人叫trade me都無交易可能?
哦 討論區
你覺得數字人真係大機會咩
就算佢叫trade me大把球隊出價
數字人有咩值得巫師同你換
當屌猢湧箭成日FF時 你有冇講過同樣說話先
呢度係公海唔係數字人狗竇
機會唔細呀 有Morey點解無可能?
Harden前果排夠叫trade me,咁又好多隊出價?

季中交易就預左可能要出多d asset,為左季後賽

Harris表現有改善,份約無咁爛,交易價值就上升

下年選秀大年,pick價值都會升少少

最主要我家下所謂ff 都建於到期合約 picks 定位明顯又打出少少表現既後生(Thybulle Maxey之類)

咁都無得傾?

如果按你既邏輯,到時如果有傳聞,你都仲可以一句說一日未交易無人知而唔講得?咁討咩論?
第一夏登叫 trade me時出現左佢好多場外問題 牙標冇
第二 夏登年紀合約長度合約大細都比牙標差
呢兩樣就已經唔同 好明顯牙標吸引力遠遠大得多

最重要係你數字人唔出閪門同MB前題下你換條毛

數字人現在排東一斷估你地入到 po個 pick都唔會高得去邊

Harris表現有改善,份約無咁爛,咁都係爛約要人地食你張又長又大爛約冇野呀

你所謂既新人潛力真係你先睇得到

你FF冇問題 咁我屌你發夢冇咁早囉
今年好似無明星賽
當年ad係鵝都贏唔到波
雖然我認同harris+新仔+picks換標係有可能既事 但點解成日要吹奏Morey
應該76太耐冇個正常人GM
morey黎到high到傻左
好過brand其實很撚基本
Morey除左撐港之外我無咩好感 賭仔feel
Brand太廢
Danny green + cash
why not
Eric Gordon可能得嘅
Beal 放上交易市場的話點解一定要揀依班垃圾
頂級3分射手 仲有自主攻力 大把球隊想要
除非對面弱智...
Gm 幾勁都要睇有咩籌碼啦下話
用harden 換都叫仲有可能得
但上面講堆加屎垃圾星都唔係就想換人地當打球星
巫師班友又準備落龜面

大腸咩料
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞