[傷病係比賽一部份]2020-21 NBA 常規賽討論區 (8)

1001 回覆
0 Like 3 Dislike
近年真係得刺係,淨係計狀元嘅話
騎士算唔算係? 雖然唔係立即有
都算啦 起碼都叫回左家拎冠
Magic johnson都好似係一入湖就champ左
你講ge正正係76式trust the process
目標係煉蠱咁練到低價role player+揀到兩三隻SSR(1隻franchise)先開波
榮叔都係狀元啦
仲有閪換哈登衝冠兩年
如果衝冠失敗又再tank
幾年 tank既資產敗撚晒啦
比聯盟迫害
要炒左操盤手sam hinkie
你唔講都唔記得咗榮狗都係狀元
依排講騎狀元淨係記得廢老AW同笨叻
tank完都時代變啦,唔係MB可以喺三分線開始就有貨交,宜家根本冇得玩,ben當年吹到咁大結果射波都冇,結果嚟睇都唔算SSR
SSR但唔升lv,新秀嚟講Ben頂級啦
17真係唔算大年,係平均地勁但最勁嗰班反而無平時咁勁
如果揀到Tatum嘅話
Silas守登子仲勁過dort
問題係培養果度
唔逼BS完善打法 不進即退

Tank果度我認為見人見智
pg冇射波好難話佢係ssr,當年都係期望佢練出嚟咁就好全能,但宜家都未有
tank完都要睇你管理層有冇腦,搵埋啲濕鳩教練成手好牌都唔識打啦
6呎10 夠快有組織有防守finishing好,十年都出唔到一個咁嘅人喎

佢都唔算SSR咁得LBJ一個係
維持呢個水準 幾個老野換到巨星都唔意外
笑下識波帝一味淨係識叫TANK就收負皮

我真心想你地出黎駁下
新秀咀咒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞