[跑online]集中討論區(15)-快啲開新活動頻

1001 回覆
4 Like 6 Dislike
其實個活動有咩送, 我連點參加都唔知
6%好似係目前最高嘅頭飾, 為咗多1%我都決定放棄本身用緊嗰個高級嘢
我當初都係咁, 但經過一次活動就已經加多幾%, 你見到有寶石箱抽嗰個扭蛋機就抽爆佢, 咁就會升得好快
係但唔建議咁做, 直接抽寶石箱好過
依家按精可以自動跑玻璃鞋場
跑到有貢收嘅位
點做到 有冇教學
電腦同手機都各裝一個teamviewer
手機開teamviewer控制電腦
再喺手機開按精

如果手機唔係android冇得用按精就用另一部電腦
重點就係你冇得用一部電腦解決, 點都至少2部設備
痴線問都唔俾 你下次係個post(唔俾問)
我直接用電腦按精
Set佢瘋狂禁跳,前掣同左click滑鼠
放個鼠標係個活動頻入場個位就得
跑dm都係咁玩
輕鬆自在
如果藍火都拎出嚟賣 谷谷應該可以收皮 (雖然曾經都有放過元素之石出嚟賣 但都唔係成套裝放出嚟
直接後台啦 危嗰啲個個都有買

全部都咩事都冇
之前有配對活動:有箱送可以抽7大罪箱,變更券,同金銀箭換其他箱
但尋日更新del左
呢個活動真係正到癲 由零開始玩 玩左10日左右已經夠幣整鍊金術嗰套ss
個箱出成堆銀箭,我抽左7xx個一張變更券都冇,中左3xxx銀同1xx金箭,1xxx個幣同4個7大罪箱
我好似冇開咁多個箱 好彩中過1次隱藏券 不過呢張券勁低機率中ss 早知嗰陣再玩多d
其實大運冇左之後係咪有活動出過比人拎?
黑翼應該就係跑壇收皮前開過公會先仲有
紅橙藍綠金銀銅而家都周不時見人有
變左冇時限定係而家見到多數都係後台買?
可以同時開跑同按精咩?防外掛軟件唔會唔比你開咩?同埋我試過好似就算開到都係撳唔到啲制
我用開果個用到
打lol戰棋槍裝都係靠佢
藍色紫色好似台灣有
黑灰白有正常途徑

其他全部都後台啦 全部生區區一啲事都冇
想問下有無人知跑圖pausebreak點用
我知拋繩可以用pausebreak拋高啲遠啲
但睇片見到阿拉丁上跳台同埋混沌宇宙秒爆果啲
其實係點操作?
.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞