[跑online]集中討論區(15)-快啲開新活動頻

1001 回覆
4 Like 6 Dislike
星期五六日同假期會多返啲場
平日就8-10點
不過近排有公園活動同頻道
一到50分啲人就會走哂
好容易分散哂人流 搞到死場
https://www.talesrunner.com.hk/event/202101FairytaleNewYearCelebration/
岩岩睇返宜家d人最多係開愛情巧克力箱子,睇黎中硬受損特級資料了
但我想要ss變更券多d
想問下而家啲攻擊裝可以用嚟打咩
原來有set魔軍先鋒裝
但好似冇場打
用啲垃圾裝砌砌下都有4百幾攻
而家仲興唔興打阿努/咩雪山牛魔王
無外掛係好玩啲
起碼跑得完場先
可以草定裝鑲定寶石等下個活動頻,有活動場要著攻裝
https://www.youtube.com/watch?v=9VFmZNYGC7s
個福袋爭奪戰點玩
明明收集晒五個袋,又答啱咗個揭牌game
但完嗰陣咩獎勵都冇嘅
啲獎勵自動比你,完場係我的房間就有
揭完牌有福袋.就咁拎到就得一個幣,儲夠15個去公園扭蛋
搵晒五個袋冇得玩謎語/俾其他人拎咗。。
就完game?
洗左$500先齊到惡魔該隱
不過配黑龍好型
係呀,仲要呆等五分鐘
而家啲裝咁痴線
郁啲就16速、150%怒
用嚟打蜥蜴叔叔應該好爽
lihkg有冇公會/dc群係一齊玩嘅?
拎晒㩒放棄就得
同問

BTW想問下啲變裝券點用最抵?
暫時諗到去合啲垃圾鍊金嚟換券
咁誇張
巴打唔好意思覆遲左
但我未夠攻擊力入Hell ex 差成200幾300
咁係咪要入hell農 同瘋狂釣魚換馭龍裝為止
其實我主要想要佢個塔利亞推進器 好似好屈機 4%

如果係咁好似直接同人收好過
咁想問下除左不祥裝 仲有無啲咩裝係勁可以收埋?
嚴格上黎講唔止,仲用左回贈點數好似500點
塔莉亞打阿努唔會出
獲得途徑應該係:
釣魚(女皇)/某幾個升級寶箱會有塔莉亞箱
或者校長/七大罪等等有機會中
跑場用推進器有3%都可以用住先
主要都係靠寶石 宜家活動有得扭
馭龍的確係宜家最易入手嘅阿努裝
不過如果係靠課金嘅可能直接收其他仲快
無買過唔熟行情幫唔到

入hell農咩
個結他應該係勁係能力值高?
我計過 如果真係收到不祥
啲能力值連基本既1515都做唔到...
但咁樣課靠運氣又好似唔係好抵
見人FB賣啲裝幾十蚊就有件
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞