[跑online]集中討論區(15)-快啲開新活動頻

1001 回覆
4 Like 6 Dislike
1: exp/tr
裝就得hell ex先出到
黑白忍比谷谷食左唔知幾時先放返出黎
2: 個pool唔同 愈後嘅愈多野可以換
會唔會有人買多個SLOT 方便切換唔同裝?
回流玩家here
點解鍊金術少咗口多野嘅
啲時限裝唔係可以去鍊金術度變做鍊金架咩
大部份右鍵可以換翻做練金
而加去折扣商店掃曬啲2TR野先,仲有成套裝可以用
戲谷收埋哂d鍊金唔知會唔會放翻出嚟
即係之前啲彩色飛龍仔冇得轉做鍊金
我仲有啲龍蛋...
同埋好多之前儲落未開嘅盒
全部都係抽完時限要人手去鍊金度合
而家開箱嘅話係咪冇得合做鍊金....
暫時無,唔知之後會唔會放翻出嚟,宜家無顯示個d無得轉煉金,唔好開住
Thank you
真係每次on都有重大變遷。。

利申:隻Game出嗰年開始玩
老了
Thx Bro!!
套宮廷裝過撚份
我有
連阿努比斯啲裝都冇埋

BTW而家合傳統鍊金係咪齊卡就得?
唔洗課金?
例如蜜蜂山羊
ok唔該哂ching
今日打左幾場hell難度 加加埋埋開左成十幾二十個卡包
一件魔鋒裝都開唔到究竟係咪真係會出?
咁其實新手係咪應該用1st劵試下換不祥璀璨果啲?
講得有少少唔清楚
hell ex 卡包有機會開到寶箱 可以抽尤利裝/材料
right click材料每100個可以換一件
其他卡包就開結晶/靈魂
本身就係鍊金度合黑忍白忍
但係最近某次更新被谷谷食左
單純開卡包應該開唔到佢地
但係聽講可以開到死亡/地獄火系列(不過我未中過)

1st卷的確可以換到不詳璀璨
我都靠免費活動送嘅卷換左5件
但係課唔課就自行判斷
始終呢d運氣野無保底好難講
封測玩家路過,想問下依家啲活動係點玩強左好多野跟唔到
想問點解我打速成會 打一隻字 窒一下
有冇解決方法??
想問係咪個個都用外掛嚟玩活動
其實好多活動地圖都好好玩
8心、阿努、大亂鬥
全部都好好玩。。但冇人玩。。
點解尋日更新完之後公園個FPS勁低 LAG到核爆
岩岩出左堆2TR買到既裝,同埋活動金幣同箱
買晒之後着d舊既活動裝玩活動頻刷貢同做日任,每日刷到2500貢就可以收手
跟住夠7萬貢就可以拎獎品
儲埋d活動金幣+星星可以去扭蛋/升新既活動裝

個活動頻係每日由早上10點去到第2日既凌晨2點,每個鐘頭果3場會計分,贏果隊有2分,輸果隊有1分,每儲夠有得玩轉盤儲分,儲夠分又有得換獎品

仲有岩岩出左個福袋同配對活動,每個鐘既50-55分同55-05分都有得玩拎獎品
詳情睇下面官網介紹
https://www.talesrunner.com.hk/event/202101HenryCityFestival/
https://www.talesrunner.com.hk/event/202102HenryCityFestival_KingdomBallGame/
間唔時先有人玩一係大聲公試下招人玩
好想玩個活動。。。但入親都係得啲外掛。。
宜家算係少左掛,之前真係場場都係掛,完全唔洗玩
金箭一係換證婚,一係就換返銀箭再換返箱,係黑谷收起晒成堆換到既箱
https://youtu.be/G7TIWvcZkA8?t=206
今次更新出咗SS結他背, 冇得補底, 隨時抽幾千點都抽唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞