[跑online]集中討論區(15)-快啲開新活動頻

1001 回覆
4 Like 6 Dislike
因為有一堆人有條鏈上到17速, 仲有30%嘅推進器, 5%嘅推進翼都會令你跑得更快
唔排除有人用外掛上埋18速
反正唔使跑完都做到任同拎到貢,
一般都唔會跑完
4怒要150%, 3怒就234%
有徽章可以加5%
啲人一早習慣哂
仲記得我5年前用dororo bug裝嘅時候其他玩家會睇得好實
一用彈頭即刻比佢發現我有bug
有幾個唔同嘅公園, 但共用同一部扭蛋機
因為廢事太多人迫埋哂喺同一個公園
跑嚟做咩, 個場本身無聊, 仲要不斷刷刷刷, 依家唔使跑完就有貢, 梗緊跑3份1算
吸引人嚟參觀囉, 免費裝9成9都係廢裝嚟架啦, 1蚊都冇人要嗰啲, 咪放出嚟比大家玩下囉
外掛直接後台派裝, 想要乜就有乜仲駛乜買嘢
◆ 2021/02/02 | 02.03 更新預告
維護日期及時間:2月 3日(三) 09:00~17:00
童話王國球賽!
亨利城慶典 2nd更新
童話王國球賽來了
6vs6的隊伍賽
發射球到對龍門~
球場上決一勝負吧!

魔幻神秘感覺
慶典第2彈轉蛋內容
第2彈轉蛋來了!
內容物仍然吸引
帶有魔幻的魅力~
戴上魔影絢爛頭冠,騎上掃帚
施展魔幻的力量!

露出真面目吧!
惡魔該隠登場!
惡魔該隠要出來了嗎!?
收集邪惡元素,讓惡魔該隠現身
詳情請看:https://bit.ly/36yV7a9

強大背件燃燒你的搖滾之魂
一進不退紀念箱子發售!
樂團又怎少得結他和Bass?
一進不退: 金屬-D 及一進不退: 節奏-D
將在一進不退紀念箱子發售!
內裏還含有姿勢和3rd變更券呢

新年活動: 福袋爭奪戰
齊來慶祝新一年到來!
透過公園內新年小丑NPC,可進行新年任務!
用2021新年幣就可以用新年轉蛋
記得參與福袋爭奪戰

慶祝情人節
心心相印活動
在情人節配對吧!
按照亨利城慶典時間表就可參與心心相印!
按成功次數可獲得獎勵呢!

滿懷少女心意的手作
手工巧克力 女裝禮包
女生限定!
在情人節的時候穿上甜蜜可愛的套裝
親手製作巧克力給你的戀人吧
還有情人節心心相印活動 找到你的默契伴侶~

祝你生日快樂~~~
生日小丑的童話派對
接下來的日子是軒少, 影子(軒少)的生日
為他們一同慶生吧
還有角色專屬的道具!

注意事項:
1. 一進不退系列道具將於更新後加入收藏圖鑑
2. 慶典頻道第二彈地圖名稱顯示異常,正確名稱為「童話球」

https://www.talesrunner.com.hk/news/patch_news.html
黑谷又出新野掠水,該隱個變身角色好似仲要課金先有
明明韓跑係跑活動頻就可以儲齊d野去換
點解入唔到
當初玩返都係想搵返啲童年回憶
點知連基本既騎士團 跑壇都冇
你點留住班玩家啊 黑谷
跑你個啲所謂既活動 都係外掛
有時候課金唔係問題
但隻Game存在咁多問題
你又隻眼開隻眼閉 唔去理
咁樣既遊戲 仲想叫人課落去?
谷尻氣
其實諗落間公司都幾難做
佢明顯要捉外掛一定捉到
但佢淨係捉後台裝
因為佢知道後台裝係直接影響到佢利益既野
而其他外掛 活動頻D人望落唔少真係重課金
隻GAME而家又冇其他新玩家
BAN晒果D外掛對公司利益黎講其實冇好處
反而可能佢BAN晒掛隻GAME一早執左
利申 正常玩家 冇課金 當佢抽蛋GAME 得閒有免費野抽下就算
仲未抽到對ss 翼,想知聽日維護完係咪會轉新抽蛋機?
同埋套練金裝無課係咪唔駛諗升上ss,等下年2 tr 入手?
所有活動抽蛋機會留到成個頻完左 再放多2星期先拆
拆之前會係更新預告有通知

今年唔知下年事 可能2tr只會做一次 所以照肝無壞 反正啲幣同材料留黎除左合頻裝都無用
補返 零課正常係可以合得哂ss頻裝
慢過課金就一定嘅
同埋要玩多啲啲活動任同日任先夠料合
有冇人知課幾多先上到vip 8?

同埋骷髏冠同推進器賣幾點?

想拎個約數再決定上唔上vip 8
唔該曬
唔該,連張圖都搵唔到
依家係唔係入唔到? 幾時開?
今日維護,預1700開返
神秘新春福袋係點攞?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞