[跑online]集中討論區(15)-快啲開新活動頻

1001 回覆
4 Like 6 Dislike
姐係點打都唔會出塔利亞推進器既
咁可以慳返
啊努個時間開9點至6點 邊會打得到
就係覺得啲人勁誇張,幾秒就衝到勁前
完全追唔到
我都係打算收裝,所以都想問下你地會唔會有某啲SS/S裝係必收
原先係諗住入Hell難度->農魔軍先鋒裝->夠攻擊力->農hell ex->刷塔利亞推進器
個人經驗,2000 hkd 中曬兩支結他
準備上vip8
黑忍被谷食左
嚴格黎講塔箱係出s裝 要升ss仲要用50/100個材料
不過有都唔建議升住 能力唔係差太遠
收裝正如有巴打講睇#2
基本上多數裝都係睇黃氣同雙怒 鞋就雙衝
升到SS但無加最大體值,再升級多次都係無
會想收不祥
或者講下我依家大概用緊咩裝?
頭飾:榮耀王冠
頭髮:鼠頭
上衣:榮耀上衣
手套:榮耀手套
鞋:暗黑騎士鞋
圍巾:朱雀巾
臉:毒精靈王面具
寵物:混沌(商店賣果隻)
手環:炫光閃耀手環
翼:魔影絢爛(依家活動果對)補底換返黎
特殊:榮耀果隻
AV有對璀璨翼+新手項鍊(全能力值+4)先岩岩好夠全15.
咁都係唔打住
加上時間唔係好啱
黃氣上限其實係唔係頂盡100%?
#2有睇
但因為AV系統我本身用緊一套叫夜煞黑燐既
用左不祥就咩能力值都無哂
未抽已經覺得唔抵
要5件野各10件先有,扣返1件要40件料
9點一個袋,一個袋先得一件料,姐係最少都要抽40個袋先齊,扣埋10個免費都要抽30個,姐係最少270點,又冇得料換料,實唔只呢個數
仲要本身個角色又係要抽,升裝又貴
有冇人收唔齊上一個活動既獎勵?
我記得1月31號果日我有100分左右
2月1日就變左得返幾十分
之後想話佢應該有BUG冇理到
今日派獎連80分獎勵都冇
每到55分就見到大聲公開晒game 名怒屌就覺得好好笑
真心on9玩個小遊戲都咁認真
呢set系列嘅角色不嬲都係俾啲貪靚嘅課長玩
該隱唔做雞 邊個養黑谷
唔講以為搶左佢地幾廿萬
呢排睇佢地扯曬火咁屌人都幾好笑
其實佢地不如索性每55分就開大聲公講幾次個規矩咪仲好
MK仔唔用腦
Mk仔= 錯嘅唔係我,係世界!
會唸解決方案而唔去周街屌人就唔係mk仔啦
玩個遊戲都要得失心咁大 又唔係得一次
再升多次
可以大過100%
佢計分個BUG去到最後果1-2日先搞返掂
前面10幾日要你自己人手計
不祥睇你會唔會想玩3怒啦
想玩既話我覺得都可以收既
但璀璨鞋我覺得就最好買埋 外裝長沖仲要加雙速
其實依家啲活動頻會唔會要怒去爆?
我見今個活動幾乎都唔洗爆 直衝就夠
平時都會玩下30人生存
有裝其實都想玩下接力但啲人跑好快唔敢入怕Troll人
咁去睇睇璀璨鞋咩價先
其實白色定藍色結他勁d? 我分唔到呀
白唔係都有咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞