[跑online]集中討論區(15)-快啲開新活動頻

1001 回覆
4 Like 6 Dislike
邊個高用邊個
不過因為得怒傷有鑽石 暴傷無 所以用怒傷比較多
同埋聽講會round down eg 17.8%=17% 所以記得要整數
啱啱重玩想少課 應該課啲咩好
咁鑽J加1.5暴擊傷害機率有冇用?
有 不過都要湊夠整數
我見啲人爆氣打到5000傷害up
我而家套裝冇裝過鑽石,爆氣先打得3356傷害
鑽J1.5暴擊機率, 鑽I憤怒傷害, 紅F憤怒傷害, 紅G暴擊傷害, 紅H攻擊力
應該裝邊種石好?
冥王黑天鞋 可能同人收死騎鞋仲平 呢個可能你要自己格下價
冥王黑天手/衫就無用既
頭既話 我覺得釣魚個鼠髮仲好用 唔想釣可以同人買 我見過好似10$就收到
混沌 隻寵都係optional
身邊D FD 話600點可以拎到人魚 不過好似係半價活動嗰陣 因為而加抽1次都30點
唔想抽就直接買混沌啦
跟住可以買角色 男角:影軒 夏郎 R 女角:LALA 小櫻 維拉 呢D比較多人用 買d自己鐘意用既就ok
七大罪箱一個都唔好買 除咗免費送嗰啲
鑽J 鑽D
想問下開發者啲場係咪會轉 想玩返舊場可以點算
混進勁咩
同活動頻寵無咩分別 不過呢一期活動又無15黃氣寵
谷D新手要買佢
當然人魚一定勁過佢啦
聽日好似可以用新幣換舊頻箱 到時換活動寵好過攞400點買隻垃圾寵
或者直接收太陽寵 水母 人魚 200-300$左右
我覺得未必會跟韓服 當然希望佢跟啦
都係等更新公告出咗先啦
不過點都唔建議買混沌
唔怕煩可以用醫生魚餌換學園寵

佢能力廢到
有得換舊頻野咁正
係,剩係用TR買d SS裝+用埋隻活動寵+大隻仔已經做到16速+15力
所以宜家玩場16+10%真係基本野黎
https://youtu.be/cUAwjtv7fvo?t=131
黑谷實cut晒d野,望就望出返晒d阿努同古代龍寵比人合
btw,應該係18號先維護
講起活動頻寵 學園果2隻都算無事無刻都可以拎到既 只要每日堅持去公園度拎d醫生蚯蚓黎釣
唔係轉做千年狐咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞