[跑online]集中討論區(15)-快啲開新活動頻

1001 回覆
4 Like 6 Dislike
Thx巴打
其他冇用嗰啲垃圾石,係咪可以瘋狂拎去合成博下刷啲勁石出嚟?
可以 同埋一般礦石可以拎去開
5粒就可以開到一粒隨機 無lv既石
DLLM黑谷,585點抽黑該隱得一粒魔石
黑撚到極點

弱智,想將啲僱傭兵放晒去同一隊,但佢唔撚俾

話每隊最少要有一隻
嘥撚晒

其實有,我見榮耀果個加3%體力
但好似無乜影響就無用佢
岩岩試左開9個ac去抽90個一進不退箱,成堆都係出動作,90個入面中得果2張ss券同1支白結他,機率低到
買點做vip,每個月會送d幣比你
http://www.talesrunner.com.hk/event/201711_TR_VIP/
2017年
做咩比
明明宜家都仲係咁玩
鑽F黃I
打阿努就要裝攻擊力既石(鑽D,紅H,藍B),因為有d場要高攻d先入到
基本上大部分內裝都可以上鑽石同另一樣顏色既石,大部分Avatar裝就只可以上藍石
所以要睇下d裝可以上咩石,係咪SS(可以開一格上任何一樣顏色既石)同埋自己有咩石再配搭返用咩裝
btw,岩岩玩配對抽到2樣選項都係一樣
仲有試過空左一個選項
今次活動可以去兌換中心度換一級復原

推進力意思姐係加速度,
而且DJ嗰時嘅速度都會快啲,
你玩下需要搶制嗰啲場就知道有用好多, 起步同DJ都快過人
講起活動 有兩個問題想問
1. 想問係唔係會有4彈 而每彈開14日 再開一個新地圖同更新新既活動扭蛋機

2.鍊金果套活動裝其實有無需要合呢?

但你呢個講緊唔係衝刺最高速度黎?
姐係我平時玩活動個場
啲人一枝箭就衝左上前 明明無失誤都追唔列
唔係因為佢衝刺最高速度高過我?
唔知有幾多彈, 唔敢答

鍊金對翼必合, 因為有得防雞, 可能係目前最勁嘅平民防雞翼
其他我未夠材料合到唔知有咩功能

衝刺最高速度同推進力係兩樣嘢
衝刺最高速度一定要上到10%先唔使講

推進力就有位先放
推進力其實同DJ有密切關係, 如果係唔跳嘅話, 100推進同0推進都一樣咁快,
但只要你一直DJ, 100推進每一次DJ嘅距離都會遠過0推進嘅
1 每14日出一彈 之前彈數唔係消失 直至活動完結
2 翼放雞 頭冠6%黃氣 其他儲裝
16/17+10% 人地有裝石
有黑結他合唔合對翼好
得一粒星星 淨係合左第一彈對翼
話說已經合完全部活動裝 仲有10粒星星有咩用
扭強幣可以換星
無留意tim
結他唔防雞, 所以可以合埋
黑谷又食人利是錢
LIHKG有冇DC group?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞