[跑online]集中討論區(15)-快啲開新活動頻

1001 回覆
4 Like 6 Dislike
點解好似見人喺足球場唔郁掛機都拎到貢, 但我有時跑幾步都唔比貢我
定係其實佢郁咗我睇唔到
配對個個game答唔岩就會比人係公頻公審?
醒少少
如果係岩岩回流玩家唔識規矩都比人公審有D慘喎
利申 無玩
其實我純粹開隻game釣魚 無玩活動
見到公頻啲人嘈交先知啲活動有規矩
見到有回流台仔玩家比香港人鬧 有D都幾無辜
都幾多人跟呢個
戲谷好多時係維護之後果個星期三放啲課金嘢
例如出塔出魔方
今次將EP2套裝收起咗 佢大可以又出個350點箱或者魔方賣
要抽齊唔太黑都講緊平均3-4000點先齊set
一個月兩次課金活動 再加兩次更新完出新嘢
課夠VIP8其實唔算好難
btw更正下 有3900分係免費送 所以係課16000即係4張3000點
係5張左右
唔郁掛機拎到貢果班應該係間唔中有波比佢地撞到
跟住拎到分
踢爆對面隊個波有5分 踩著燈既炮台有2分 開技打到人好似有1分
釣魚點解明明中咗條彩虹都fail
同埋個乜鬼修孟NPC喺邊...
再諗下今唔今個月上先,VIP8係咪得骷髏王推進器同埋骷髏王頭冠值得買?
釣魚伯後邊個隻馬騮
不過修孟你就咁係房間用張卷都玩到
以實用性就係 外觀黎講可以買埋翼
但一隻翼要700點自行斟酌下
岩岩search 完對翼,我覺得一般般,反而隻迴手好似有d用
有規矩益大家係好事
但原來唔跟非官方規矩係抵比人鬧wtf
跑過左咁多年都係有咁多小學雞,唔洗理個班鬧人既人
勁似雨傘嘅大台/反送終嘅捉鬼咁
谷谷不意外
不過有時雙方都知潛規則都有機會錯
例如試過
1:同字數 第一隻字好多劃
2:鍾意邊個國家 終国/印尼 雖然「中」字少劃d但係點揀得落手
所以8-10題都夠
弱弱一問
啱啱初嘗釣魚
自動釣or人手釣係關乎啲蚯蚓嘅level?
竿同蚯蚓係咪要課金
自動釣同人手釣係關蚯蚓類型事
有D蚯蚓寫住小遊戲蚯蚓 果D就要手動
無寫果D就自動釣
至於竿同蚯蚓
唔考慮課金既話,竿就跑普通果D圖會出果個(running/runner?)指環
25個可以換7日機械釣竿
Daily Mission 果部機都有得抽既 不過得一日
蚯蚓就最好玩而加活動個轉盤 有時會出皇帝同女皇20條
蚯蚓dm機都有得抽
課金買我就覺得真係唔抵 買裝仲好
Thx
好開心,雖然已經無舊時咁熱鬧
想搵個玩得嘅場都好難
但玩返自己咁多年嘅AC真係好有回憶

BTW當我發現個一日鎚係每日都可以用2TR買
即刻更加有動力玩落去

而家爭一隻超勁嘅寵就完美
寵而加都幾難搞
今期活動隻寵之後都好似無得升
可以用公園每日拎既醫生魚餌搞得隻小珍出黎
不過就可能要好耐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞