最近睇緊邊套韓劇? 【20】

1001 回覆
16 Like 5 Dislike
玄彬 我叫金三珣
邊套
應該夫妻的世界? viu播緊
申世景出名面癱+收視毒藥
我不嬲skip曬佢做既戲 但冇錯佢係呢套戲入面算好左
出軌的話就死定了 ep14

呢套個角色啱發揮 唔使太多表情 反而覺得幾cute
啱啱睇完驅魔麵館14集... 啲節奏好似慢好多

我係男人都睇到燥
睇咗幾集Penthhouse, 原來又係一貫有錢人恃財欺壓窮人然後窮人含冤報復仇嘅橋段
個男人仲仆街啦, 背叛個老婆包二奶之後仲想連個仔都搶走埋
為咗拖長開S2可以去到幾盡...
想問下大家有冇睇漫畫,到底漫畫係咪去到第13集打完壞人就大結局
合符現實
所以中間睇到悶

後面就好睇返少少

不過結局太on9
好似唔係喎
要睇多幾集先下定論
兩個字,精彩
《驚奇的傳聞》收視率趨勢
全國/首都
1—— 2.702 / 3.167
2—— 4.350 / 4.145
3—— 5.329 / 5.798
4—— 6.724 / 6.370
5—— 6.060 / 6.695
6—— 7.654 / 7.364
7—— 7.721 / 7.331
8—— 9.302 / 8.963
9—— 8.386 / 8.289
10—— 9.093 / 9.188
11—— 8.677 / 7.764
12—— 10.581 / 10.203 (最高)
13—— 9.372 / 9.476
14—— 9.926 / 9.870
15—— 8.995 / 8.550 (最新)
Netflix新上咗套 婚詞離曲
女神降臨
最近睇緊邊套韓劇? 【21】
https://lih.kg/2378004

開定先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞