最近睇緊邊套韓劇? 【20】

1001 回覆
16 Like 5 Dislike
我都係
睇佢地casting好有趣,連病人同家屬都唔係亂揀,成套戲d演員演技都好好
之前睇完回答吧1988都不停搵d花絮睇
劇又好sweet 首歌又好sweet
我就係要呢啲
唔鍾意睇三角戀
呢啲由一開始就認定一個好好睇
係啊
@米兔的韓流生活

【體育京鄉】[《王國3》拍攝現場發生火災]7日據報導,韓國時間當天下午1時42分左右,慶尚北道聞慶一拍攝場地發生火災,約1小時後滅火,據悉是外牆裝修材料著火,點燃內部木材,滅火過程波及到城市的一部分,消防相關人士表示“(《王國3》)電視劇製作組為了拍攝融雪,然後起火,並無人員傷亡。” ​​​​

一講有聲有畫面 昭旻撥頭髮去耳後
而家睇緊4-2嘅首播
第二季唔知幾時播呢?
理想係6月 但而家啲花絮仲慢慢摵緊到12集出晒嗰時應該都差唔多
學校2015 reset
見kpop公海韓國人屌緊女神嘅中國好誇張嘅殖入廣告

係咪得tvn 係禁,我記得鬼怪都俾人屌過
迫降都有啦
呢度都有人屌 何況韓國人
又係tvn 我記得精神病又係禁,check一check全部都係tvn嘅戲
配埋大陸啲捲脷普通話根本就係大陸劇
那個男人的記憶法-나의 오늘이 너의 오늘을 만나
www請輸入關鍵詞-Milky Way Between Us
醫生耀漢-Way Back
芝加哥打字機-Satellite
九尾狐傳- I’ll Be There
當惡魔呼喚你的名字時-혼잣말
遲早會見到啲主角係用華為/vivo,而唔係Samsung

唔明明明禁韓令,啲中資都要係韓劇落廣告,啲小粉紅又唔屌
Wendy首goodbye同return都幾好聽

之後就德魯納酒店同機智醫生個album都好好聽
www個導演好期待
韓劇ppl太重要 咩都要錢
佢禁韓國輸入支那之嘛, 冇禁自己輸出去韓國呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞