最近睇緊邊套韓劇? 【20】

1001 回覆
16 Like 5 Dislike
間中睇下
最衰最近鎰勳退團 幾鐘意佢
7個都鍾意
套野男女主相遇,互相了解認識,曖昧,磨擦,係有晒成個過程,拍得幾真實但無尷尬感,睇到第8集我都推介大家睇
第1,2集差啲,之後愈來愈好,希望再之後都係
agger佢哋啲對話同互動真係好正 每一集都睇完又睇
呢套真係對申世景改觀同埋入坑任時完
申世景個樣真係好撚靚,不過身形比例麻麻,影佢全身同背面就無咁女神,真實啲
睇佢哋啲花絮同訪問真係好sweet好襯
睇緊第一集,幾有趣
韓劇D花絮真係好誇張,唔知講乜睇畫面都FEEL到甜到痴線
呢期女神 麵館 哲仁 sweethome都正
@毒唯瓜

【theqoo】金恩淑作家的新作內容跟某日本漫畫完全一致

金恩淑攜手宋慧喬新作《The Glory》講述了夢想成為建築師,但在高中時期因校園暴力而自動退學的主人公,一直等到加害主謀者結婚生子,擔任加害者孩子的班主任,開始向加害者及旁觀者們進行報復的故事。

日本日丘円+君塚力創作的少年漫畫《是欺凌者有錯、還是被欺凌者有錯》(目前已連載3話),男主被班上同學欺負到退學,多年後同學聚會,男主來到現場,加害者表面上跟男主握手言和背地裡繼續言語欺凌,說加害者有罪論。但其實加害者的女兒在學校就被欺負,而女兒的班主任是男主,男主在女兒被欺凌的事件中微妙地存在著。
金智媛嗰套係有兩季定點 一集得30分鐘嘅?
冇人睇允兒套HUSH? 未開,純粹有佢所以想睇
好似幾好,講新聞記者
預備開RUN ON睇, 任時完 對上個套 未生 好好睇, 跟著有套BLACK DOG內容勁似 但我睇左幾集就棄左
哲仁王后呢套有無巴絲 睇緊 好唔好睇?
我想問吓九尾狐傳係咪Netflix冇啊
依套上網睇
上網搵黎睇先而家
仆街cctvb成日買咗想睇嘅劇 又唔想上支那網睇 搞到冇得睇
tw116?
台灣?
啱啱開始追start up睇到第6集定唔知7
屌你老母垃圾編劇攪到我好撚憎南柱赫好多情節都格硬寫 明明就乜用都無
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞