最近睇緊邊套韓劇? 【20】

1001 回覆
16 Like 5 Dislike
恩淑唔似會搵新人
佢呢十年咁多套劇搵嗰啲都唔係新人
追緊金科長 幾好睇
google先知原來係當時嘅大黑馬 睇返幕後故事 都幾神奇
https://youtu.be/Bq6z-qIjaxk

呢套是咪可以一戰?
萬年女二多熙終於坐正
咩來 幾正咁 又科幻野?
好似係複製超能力人類個啲題材
(成日覺得呢啲題材拍到最後會爛尾
CG 好勁咁,100% 事前製作
Tvn 2月1號上
多熙 但男主係金來沅不了
韓國果邊唔係好介意人離婚架咩
對佢影響好似唔係好大
其實我都想知而家韓國人對宋仲基同宋慧喬評價點
男嘅俾人笑甩頭髮多
女嘅名聲應該差啲, 一嚟韓國人不嬲都對離婚女人有偏見, 二嚟拍一套劇愛一個嘅印象太深入民深
但佢個名都仲有號召力, 開播收視應該仲有底盤
南宮珉三部曲全部都好正
嗰陣睇完stove league先睇金科長 睇完先知原來白團長表情崩壞可以咁好笑
美女孔心都搞笑
算係南宮珉最好睇既戀愛劇
@哎一股清流

【naver】李光洙將出演武打愛情劇《HERO》主角
李光洙在劇中飾演從前職檢察官變成了現在無業遊民的吳圭泰。天生就非常關心別人的事情,擁有強烈的俠義心,是看到不義就無法忍受的性格。運動神經也與眾不同,從小就作為興趣學習了拳擊,"打架百戰百勝",結果導致家裡進行各種經濟賠償。
出道後首次擔任主角的李光洙將拋下此前搞笑的形象,作為俠義心強的人物登場。加上適當的武打和浪漫,提高了演技變身的期待感。
@韓國me2day

【edaily】演員李寶英確定出演tvN新劇《Mine》,劇中飾演陷入命運般的愛情后嫁入財閥家族的頂級人氣女演員Seo Heesoo,通過各種努力在全新而隱秘的財閥家族中展現自身的存在和色彩。新劇計劃將於今年上半年播出,期待!
@鳳凰天使TSKS

1月5日晚月火劇收視率(全國)
SBS《#頂樓#》(主演:#嚴基俊#、#金素妍#、#李智雅#、#柳真#、#奉太奎#)第21集上、第21集下(大結局):23.6%、28.8 %(+3.2、+5.0)
KBS《#暗行御史#》第6集上、第6集下:4.9%、6.5%(-0.8、+1.5)
tvN《#晝與夜#》(主演:#南宮珉#、#金雪炫#、#李清娥#)第12集:4.6%(+0.2)
MBC every1《#拜託不要見那個男人#》(主演:#宋昰昀#、#李濬榮#、#尹普美#)第9集:0.2%(+0.0)
JTBC《#Live On#》(主演:#鄭多彬#、#黃旼炫#、#盧宗賢#):停播
傳緋聞(冇認): 宋承憲 rain
有認: 李秉憲
好似拍親劇都有傳過 之前男朋友同朴寶劍又係
傳緋聞仲有姜棟元, 都市傳說佢兩個曾經一齊喺香港某酒店出現
寶劍咁溫和既人都要為左佢出律師信澄清
仲要屈佢做第三者
兩夫妻一齊拍劇,對仔女點
遲d有時間煲埋監獄醫生
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞