最近睇緊邊套韓劇? 【20】

1001 回覆
16 Like 5 Dislike
有冇人有睇池昌旭金智媛果套都市男女的愛情法
今日睇完8集
有~~
係咪仲有4集就完 好短呀
一齊討論 身邊冇朋友睇
Netflix分集度睇到有16集
呢套講3對既愛情故事
日常平淡果隻, 冇咩爭議位討論

但覺得金智媛離開池昌旭個理由唔夠強
仲有8集 但30分鐘一集 即係平時韓劇嘅4集
終於睇完如實陳述 你地覺得個尾叫唔叫ok
後半劇情勉強咗啲 又有啲dum
感覺揭開兇手之後用兩集埋尾會好啲
不過整體佢啲殺人場面都幾刺激幾好睇呀
我果陣一路睇冇諗過兇手會係佢
所以揭曉果下我係shocking既
後面大暴走 當住面咁殺人
麵館證明貪心真係好易出事
我覺得平淡得黎好好睇 好輕鬆 啲角色都討好
可能金智媛既角色就係描寫都市愛情現實果一面掛 畢竟佢地相識過程太甜太浪漫
其實套野D'能力'設定一開始就無好完善,開頭簡簡單單拳拳到肉仲好睇,
後尾又領地又結界又念力,編導根本玩唔掂,編劇仲走埋
打大佬呢場我覺得冇辦法
對家出哂念力你點同佢淨係肉膊
希望係為咗留伏筆又好點都好
最尾可以好好打返場交
原來呢套係邊拍邊播?

主角次次都唔拎武器,防彈衣都冇
@鳳凰天使TSKS

1月17日晚週末劇收視率(全國)
KBS《#Oh!三光別墅! #》(主演:#李章宇#、#秦基週#、#金知妍#、#錢忍和#)第36集上、第36集下:29.8%、33.1%(+6.6、+3.4)
tvN《#哲人王后#》(主演:#申惠善#、#金正賢#、#裴宗玉#)第12集:13.2%(+0.7)
OCN《#驚奇的傳聞#》(主演:#趙炳奎#、#劉俊相#、#金世正#)第14集:9.9%(+0.5)
tv朝鮮《#復仇吧#》(主演:#金莎朗#、#尹賢旻#、#柳善#)第16集(大結局):2.5%、2.9%(+0.3、+0.5)
最近最好睇係邊套
Run on
哲仁王后 飛宮鬥
run on 好睇?
我開頭netflix睇到5分鐘好似冇咩吸引力 棄左
既然有人讚 遲下再望下
睇下你鍾意睇邊類型,佢啲對白有深意,拍攝鏡頭都好清新
睇靚仔靚女就女神降臨
今晚路雲新劇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞