最近睇緊邊套韓劇? 【20】

1001 回覆
16 Like 5 Dislike
咁唔怪得
求其推幾首
梨泰園 Sweet Night
愛的迫降 Give you my heart
青春紀錄 Every Second
愛我請按鈴 Falling Again
Start up Lonesome Diary
喜歡的話請響鈴ost真係唔錯
同套劇d劇情好夾
係 我近排先睇 所以而家成日loop
快啲出第二季 宋江好靚仔
意外發現的一天-初戀
有睇,蔡秀彬好靚
男女主都好夾
又 吳海英 - 全部ost
謊言的謊言 - Fake spring, I'm hurting, Lie after lie
Love Playlist 4 - Be My Love
她愛上了我的謊 - Yeowooya
三流之路 - Good Morning
那男人的記憶法 - Here We Are, One Day
今生是第一次 - Can't go
當你沉睡時 - When Night falls
雖然是精神病但沒關係 - Hallelujah
哲仁 - Like A Star
演員ver好聽
Wax - 떨어진다 눈물이(掉下的眼淚)
金娜英 - 그 무럽(那時候)
Punch - 널 사랑했던 한 사람(曾經愛過你的那個人)
Davichi - Please Don't Cry
Davichi - My Love
Good Enough - 대평가(太平歌)
DOKO - 그대란 사람을 다시 또 만나고(再次遇見你這樣的人)
美都與Falasol - 너에게 난 나에게 넌(我對你,你對於我)
有幾多未睇
幾好睇
金所鉉同宋康sweet到爆
靚人靚景
hotel del luna 所有
https://youtu.be/g76fnpvt4l4
我覺得步步驚心麗嘅ost都好好聽
可以一睇
得8集 好快睇完
今年應該有第二季
機醫?好睇睇完會鍾意晒成套劇啲人 loop埋ost隻碟 追住睇啲花絮(每星期upload緊)
咁大鑊 好似唔睇唔得咁
G持第一集要交代背景同人物出場可能未好吸引 忍一忍第二集就開始嚟料!
但呢套未出第二季 睇得一半之後要等
驅魔麵館
世正 Meet Again
//
主君的太陽
Gummy 唱嗰首
Yoonmirae Touch Love
//
當你沉睡時
Henry it’s You
Kim Na Young 迷宮
//
花遊記
Ben if we are destined
//
觸及真心
Wendy What if love
//
你也是人類嗎?
Lyn Love
2BiC Heart
GB9 For the first time
//
金裝律師
Mamamoo You in my dreams
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞