最近睇緊邊套韓劇? 【20】

1001 回覆
16 Like 5 Dislike
機智醫生我主力睇熊cp
Netflix睇緊black
睇到ep6
幾好睇又有笑位
ost推介 三流之路 btob-似懂非懂
呢首正拎埋獎
呢套野係啲配樂戇鳩啲,其他都尚算 ok , 申世京無哭叫嘅時候其實都唔太差
上面四支金剛棒,痴撚線
所以有時唔太明啲收視率
正呀
好聽到爆
女神無韓國本土討論?支那插入式廣告太多俾人屌,韓國人好似話杯葛套野,而家連支那韓劇網都拖慢左更新女神,唔知關唔關事?
JTBC好癲
頭十tvn同jtbc霸曬

無線台免費睇理論上唔係多人睇咩,竟然10%已經算係收視ok,係俾曬有線台搶曬啲收視?
哲仁開頭都好似比人話杯
點知愈黎愈高收視
網上鬧嗰班同開電視嗰班都唔係同一班人
同埋古裝應該點都會吸引到年長一輩睇
我諗依家佢地都開始計OTT平台?同埋佢地會計埋觀眾群,哲仁好似得30代唔係第一
哲仁個導演都好似勁快同支那個邊割蓆
話只係拎左個改篇權
究竟發生咩事
唔係, stove league上年係撞愛的迫降, 雖然只係撞星期六
但兩套同樣叫好叫座

同無線台迷你劇搶收視係綜藝
宋慧喬x金恩淑編劇新劇為《The Glory 》。
此劇講述了主人公夢想成為建築師,卻在高中時候由於嚴重的校園暴力退學,然後主人公一直等到加害人結婚生子,其孩子小學入學之時,主人公成為那個孩子的班主任後痛快地向加害人們以及旁觀者們復仇的邪惡又悲傷故事。

此劇為8集季播劇,播出電視台和時間未定,100%事前製作,青春記錄,秘密森林安吉浩執導,鬼怪,太陽的後裔金恩淑執筆,下半年開始拍攝。

係咪無男主嘅狗血劇
屌 個劇情又幾過癮
cut budget係後果, 有線台本身就有大水喉可以出銀彈攻勢請演員編導出國取材
無線台又冇咁多time slot賣廣告, 根本冇得打
而家有埋netflix就仲冇競爭力, 不如將budget放綜藝好過
想像唔到宋拍呢種戲
有線台有d劇接近電影級製作 觀眾會睇得出
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞