[Sone]現在是少女時代!港場一飛難度......

1001 回覆
79 Like 40 Dislike
一聽到話加場,我條女個fd就話即刻唔撚要張1300for1 既980 row d嘅飛.
加場比你又點撚樣,你真係搶到咩.
我屌你老母玩鳩我,哂鳩哂我d時間

有飛好要啦 你估加場實搶到飛咩,張飛唔要大把人爭住要

我都認為係, 依家比多300 有張row d 980(姐係同1480其實差唔遠).
屌佢老母咁都唔知足.佢搶撚到,我跪係到幫佢奶腳指都仲得呀

奶腳指嗰陣可否拍片share?

留名跟進

未開始買既時候都係咁講
但到依家都未見過原價放比sone

真心唔想用偶像名賺錢

未開始買既時候都係咁講

真心唔想用偶像名賺錢

你係咪一個睇?
俾左2000@1 睇block A H行有冇蝕

未開始買既時候都係咁講

真心唔想用偶像名賺錢

樓上先有人用緊黎賺錢

未開始買既時候都係咁講

真心唔想用偶像名賺錢

樓上先有人用緊黎賺錢

未開始買既時候都係咁講

真心唔想用偶像名賺錢

樓上先有人用緊黎賺錢

♥ YOONA ♥ BIRTHDAY PARTY on 5.21 6PM at COEX

提早9日
真係組團睇無難度

排第一先

但唔知會唔會有人扮sone收原價飛高價放

要留名
岩岩見到快達票有單張賣

入到先係重點

一個人入到就夠 (應該有2張信用卡掛)

推一下 齊心 we are always one we can be divine

冇人組團?
♥ YOONA ♥ BIRTHDAY PARTY on 5.21 6PM at COEX

提早9日

嗰陣抽開緊台場
岩岩見到快達票有單張賣

Wheelchair
俾左2000@1 睇block A H行有冇蝕

我2500了
第2場唔撚洗搶了.
搶到的話就原價比各位手足.
原來第2場係6.11號,個日女朋友表姐結婚+我生日

留定先得唔得

話唔定你女朋友寧願睇都唔同你過
Btw 留名想買

入到先係重點

推一下 齊心 we are always one we can be divine

冇人組團?

入到就買哂4張啦 今日咁既情況呢到10個得1個入到咋

直接買哂4張根本無死
岩岩見到快達票有單張賣

我都仲見到紫色Cat 4 $980 仲有

但我仲諗緊左腳定右腳邊隻冇咁唔方便

入到先係重點

冇人組團?

入到就買哂4張啦 今日咁既情況呢到10個得1個入到咋

呢到都冇乜人原價放 同埋好多冇見開走黎搶
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞