[Sone]現在是少女時代!港場一飛難度......

1001 回覆
79 Like 40 Dislike
黃牛又跌價了
但預感加場黃牛唔會跌好多 始終場太細又要同大陸人搶

我諗起碼唔會去到6000蚊張咁誇張
留名等睇星期三光速爆post上熱門

等睇仲有第三場

等睇仲有第三場

星期五加開一場

起碼真係急到會買6000嘅人
已經心急到買咗
然後黃牛唔會再炒到呢個價

等睇仲有第三場

星期五加開一場

其實點解唔係大埸到開一埸算

今次要搶到

一定要搶到呀

黃牛黨可以用100部機每個開100個分頁總共10000個分頁同你搶,只要有1%買到已經有400張飛...都係打跛腳買關愛座容易d
一日大陸人加黃牛同我地一齊搶 一日都買唔到

已經心急到買咗

6000真係痴線 買果個真心錢多人傻

呢個價去韓睇仲好
大家6月10號見

入到先係重點
想問下, 係咪加場? 同埋加場又真係有位咩
會唔會11號氣氛好過10號

加場啊
有位就睇你搶唔搶到啦

入到先係重點

一個人入到就夠 (應該有2張信用卡掛)

加場啊
有位就睇你搶唔搶到啦

有無各位手足可以幫小弟搶兩張?

已經心急到買咗

6000真係痴線 買果個真心錢多人傻

呢個價去韓睇仲好

買Global Package睇哂兩場都唔洗6000
一聽到話加場,我條女個fd就話即刻唔撚要張1300for1 既980 row d嘅飛.
加場比你又點撚樣,你真係搶到咩.
我屌你老母玩鳩我,哂鳩哂我d時間
一聽到話加場,我條女個fd就話即刻唔撚要張1300for1 既980 row d嘅飛.
加場比你又點撚樣,你真係搶到咩.
我屌你老母玩鳩我,哂鳩哂我d時間

我要ok?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞