[Sone]現在是少女時代!港場一飛難度......

1001 回覆
79 Like 40 Dislike
都係想一個人去
但宜家買唔買到票都係問題
https://youtu.be/oTgG2GfWEJo
仲有泰西之歌Goodbye聽 個陣時真係呆左

最後一次見少時9個一齊
個時朋友唔得閒無人陪都去左
睇下搶唔搶到980先 搶到就原價放680飛

Btw 兩張680都係巴打原價放比我 好好人

排隊要兩張680

到時唔啱洗既話想要一張

到時唔啱洗既話想要埋另一張

排隊

排隊要兩張680

到時唔啱洗既話想要一張

到時唔啱洗既話想要埋另一張

補返個tg: https://t.me/Elvis0530
希望你搶倒飛啦
求1480飛一張,可加錢
https://t.me/Ricky2016
有希望?
$2000放兩張680連位有冇人想要?
對正個台嗰區嘅row j
有希望?

加150抵呀,可惜星期日去唔到
我今年20
2年前姐係差唔多18歲先開始接觸韓流
之後就開始鍾意taeyeon(唔係sone)
由佢嘅ost聽起直至到佢solo出歌
亦為左睇佢去睇翻好多少時嘅綜藝同歌
再令我鍾意埋jessica

不過大學d fd 一係就完全唔睇韓流 一係就反韓
中學d fd 就得好少接觸韓流

好想知道有冇巴絲都係咁 身邊冇完全冇人係sone或者鍾意taeyeon
係咪冇人會單機去睇taeyeon演唱會㗎

好想去見佢一面同聽佢現場唱歌啊

單機去過台灣睇

所有演唱會單機去
好幾次都企搖滾區,你會發現好多人都其實一個,有時都會到有相同興趣的朋友

韓場泰妍solo都係自己一個人飛去,當晚排隊拎飛時撞到喺自己住嗰間民宿做野嘅台灣姐姐 到入場坐定之後先發覺隔離個女仔都係香港人,同佢幾好傾,都算他鄉遇故知
有希望?

但岩岩同絲打們夾左680位 1100蚊
再買呢到 賣唔出個張點算
我今年20

好想知道有冇巴絲都係咁 身邊冇完全冇人係sone或者鍾意taeyeon

單機去過台灣睇

所有演唱會單機去
好幾次都企搖滾區,你會發現好多人都其實一個,有時都會實到有相同興趣的朋友

其實睇過幾次少時演唱會都未試過同人一齊睇

幾次都單機
有錢都俾抽抽$m賺啦
俾黃牛賺
有無能力者會睇哂兩場

首先要有飛

窮學生那有錢

一直都好勤力番兼職儲錢為既就係呢一刻
680買1200係咪唔扺
我今年20

單機去過台灣睇

單機去過台灣,韓國,日本睇
一個人睇其實有咩問題

自由自在更輕鬆

好多sone自己去啦 包括我,唔怕啦,試過去bob識左個女sone幾好傾,一齊拎下小卡咁

韓場周邊
3張1480坐P行
有希望?

呢個係鐵價?唔會再加錢?

佢網上訂左應該冇得再加啊?
再加咪即係迫你食黃牛 任佢定
680買1200係咪唔扺

今日同幾個巴絲夾左4連 1100姐
有希望?

呢個係鐵價?唔會再加錢?

佢網上訂左應該冇得再加啊?
再加咪即係迫你食黃牛 任佢定

150有d驚

如果再加咁仲係代購咩
唉...之前少時黎過兩次都輕鬆買到
今次可能個場太細難買左 黃牛可恥

想問問今日成功買到既sone打
你地係不斷等佢10秒自己更新
定係不斷F5

因為今朝不斷F5有人話當重新排隊
都唔知堅定流

問定sone打攻略 星期三開戰

搶到嘅話,可吾可以放嗰兩張680比我?
真sone,今朝等左成朝都load吾到入去 10號有事搶吾到飛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞