[Sone]現在是少女時代!港場一飛難度......

1001 回覆
79 Like 40 Dislike
岩岩見到快達票有單張賣

我都仲見到紫色Cat 4 $980 仲有

但我仲諗緊左腳定右腳邊隻冇咁唔方便

我個腦傷殘得唔得

我無左好多器官算唔算傷殘??
岩岩見到快達票有單張賣

我個腦傷殘得唔得

佢唔係傷殘位
係輪椅位
要個腦傷殘到坐輪椅先得
杜絕黃牛唔係咁易
總有人姣婆守唔到寡咁仆去買

希望主辦同快達票學台場加問答防下d bot啦
岩岩見到快達票有單張賣

我個腦傷殘得唔得

我無左好多器官算唔算傷殘??

聽聞sone既器官係可以再生 賣極都仲有

最近賣咗隻腳。可唔可以錯輪椅位
杜絕黃牛唔係咁易

網上仲有幾百張黃牛賣緊,根本輪唔到我地買
杜絕黃牛唔係咁易

網上仲有幾百張黃牛賣緊,根本輪唔到我地買

學台灣出真人認證拎飛+網上問答啦
個傷殘位真係好吸引
杜絕黃牛唔係咁易

絕對冇可能啦 理得你死
要搞一早就搞左
人地台場又限時入數 set左好多規矩
本地人買飛著數好多

香港冇可能
加場去唔到
但會幫大家嘗試搶,搶到會原價出讓。
但又驚讓咗比黃牛
寧願睇唔到都唔想俾班黃牛賺
食撚屎啦黃牛

真係寧願唔睇 話原價貴都冇所謂 但比班仆街食水食到咁
加場去唔到
但又驚讓咗比黃牛

多謝你 排一張先
寧願睇唔到都唔想俾班黃牛賺
食撚屎啦黃牛

真係寧願唔睇 話原價貴都冇所謂 但比班仆街食水食到咁

原價3000 ok 泰妍 SM收多d
原價1500 俾黃牛食 1500? 不了
加場 仲有機會
加場去唔到
但又驚讓咗比黃牛

無飛留定名
我諗可以影定d珍藏證明自己係真sone
加場去唔到
但又驚讓咗比黃牛

無飛留定名

太妍全部碟全version齊係基本
加場去唔到
但又驚讓咗比黃牛

無飛留定名

最好係影週邊
加場去唔到
但又驚讓咗比黃牛

無飛留定名

可以影埋二巡三巡同啲碟呀周邊證明我係真sone架
最希望有飛入場睇抽抽
加場去唔到
但又驚讓咗比黃牛

無飛留定名

我今日都搶唔倒 可唔可以留名要2張
我可以帶埋張My Voice Album證明自己係真sone

咁樣應該證明到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞