[Sone]現在是少女時代!港場一飛難度......

1001 回覆
79 Like 40 Dislike
dklm
蝕呀 有加場,買貴左
唯有諗,第一場把聲會靚d
d 人靜d可以聽清楚d
加場星期三希望㩒到飛
唯有諗,第一場把聲會靚d
d 人靜d可以聽清楚d

你要咁諗..有加場都未必買到
好似話loop足兩日i got a boy mv就會搶到飛 請分享

啱呀
劇本實係加場

入到先係重點

一個人入到就夠 (應該有2張信用卡掛)

推一下 齊心 we are always one we can be divine
第2場唔撚洗搶了.
搶到的話就原價比各位手足.
原來第2場係6.11號,個日女朋友表姐結婚+我生日
第2場唔撚洗搶了.
搶到的話就原價比各位手足.
原來第2場係6.11號,個日女朋友表姐結婚+我生日

留定先得唔得
♥ YOONA ♥ BIRTHDAY PARTY on 5.21 6PM at COEX

排第一先

排第一先

第二唔該

第三
一聽到話加場,我條女個fd就話即刻唔撚要張1300for1 既980 row d嘅飛.
加場比你又點撚樣,你真係搶到咩.
我屌你老母玩鳩我,哂鳩哂我d時間

有飛好要啦 你估加場實搶到飛咩,張飛唔要大把人爭住要

我都認為係, 依家比多300 有張row d 980(姐係同1480其實差唔遠).
屌佢老母咁都唔知足.佢搶撚到,我跪係到幫佢奶腳指都仲得呀

奶腳指嗰陣可否拍片share?

留名跟進

lm
賣兩連 block C , P行正面靚位
1100@1
意tg@ncert1001
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞