[Sone]現在是少女時代!港場一飛難度......

1001 回覆
79 Like 40 Dislike
啱啱再去F5 仲有980 block 2
開心咗陣

原來係輪椅位

去醫院借架輪椅推入去有冇得諗

唔好呃人咁衰啦

真係打跛腳啦 我準備好了
開心咗陣

原來係輪椅位

唔好呃人咁衰啦

為左姐姐唔只要賣腎 仲要斷腳

關愛座
開心咗陣

原來係輪椅位

唔好呃人咁衰啦

肝都切咗忽出嚟添呀

而家放咗喺冰格

tg pm plz
之前搵左代購 佢幫我買左1480 應該過幾日交收 我今朝自已搶左張980(block b row e) 到時候張980會放返出黎 有興趣可以tg搵左我先
https://t.me/HinKK

有興趣 但無tg

申請個啦,係到買飛都方便啲啦

可能我部電話有問題 試左幾次之後就唔得
之前搵左代購 佢幫我買左1480 應該過幾日交收 我今朝自已搶左張980(block b row e) 到時候張980會放返出黎 有興趣可以tg搵左我先

PM左你
賣兩連 block C , P行正面靚位
價高者得
意tg@ncert1001
開心咗陣

原來係輪椅位

唔好呃人咁衰啦

關愛座

頭先都見到但係我打咗驗證碼之後佢話無位fake人既
留名
最後生個個都26歲

見到一疊疊就忍唔住要講句黃牛死全家

屌佢老母啦
見到佢地禁多飛但想睇既就買唔到
問左好多 680岀1380 980岀2000 1480岀2500/3000/4000不等
聯名加場啦 得香港開一場
黃牛黨真係死全家啦

好多巴打已經搵左我 可以唔洗再搵我 因為我都係得一張飛可以放 希望各位巴絲打可以搵到人讓飛

原來我張1480個行都好值錢下
問左好多 680岀1380 980岀2000 1480岀2500/3000/4000不等
聯名加場啦 得香港開一場
黃牛黨真係死全家啦

我見好多大陸狗都搶香港場 仲要得一場
玩死
開心咗陣

原來係輪椅位

唔好呃人咁衰啦

肝都切咗忽出嚟添呀

而家放咗喺冰格

tg pm plz

好耐無見呀年大

屌佢老母啦
見到佢地禁多飛但想睇既就買唔到

咁貴係咪真係有人買 雖然難得黎香港一次,但諗落用黎去一星期旅行抵好多
其實就算加場都係會有好多黃牛出動
點都係要靠自己上網搶
真係完全估唔到咁今次猖狂
我睇晒兩場少時港con同best of best
三次都上網買到飛或者有sone打好人車馬費放出黎
其實就算加場都係會有好多黃牛出動
點都係要靠自己上網搶

今日就係靠自己 親力親為上網搶 10點前坐定定 但係系統繁忙 一正常返 連信用卡號碼都打唔到 就賣曬
學下台場 答岩問題 先買到飛 咪容易啲
學下台場 答岩問題 先買到飛 咪容易啲

台場打擊黃牛呢樣野真係做得好好
禁先分到真sone
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞